Birisii35 Merhabalar 37+4 haftalık gebeyim ve geceden beri hiç uyumadım 0 uyku bayadır böyleyim zombi gibi geziyorum ortalıkta anksiyete oldu artık kaygılanıyorum uyuyamamaktan böyle olan var mı veya uyku için önerileriniz??
metemom_ Birisii35 ay çaresi olan varsa bana da söylesin doğru dürüst uyumayı o kadar özledim ki geceden beri ayaktayım gözümü açacak halim yok ama yatınca uyuyamıyorum
FyA Birisii35 o genel şuan tüm hamilelerde var özellikle 25inci haftadan sonra aslaaa uyunmuyor ama dün ilk defa saat 2 yine gecti ama sabahlamaktansa iyidir uyumusum 2 de ilk defa şükürler olsun valla önerebilceğim bişide yok duş da alsan sütde içsen aynı uyunmuyor
SeydaGolcuk0 Haftadayim bende geceden beri napsam uyuyamadım cildirmak uzereyim uyuyamadikca çarpıntı geliyo 😤
Yusbus Haftadayız bende doğru düzgün geceleri uyuyamıyorum aşırı gözlerim kapanıyor tam yatıyorum uykuya dalamıyorum sonra huzursuz bacak sendromu var bende ağrıyo uyuşuyo gıdıklanıyor rahatsız ediyor uyutmuyor o geçince hop kuyruk şokumu kalça ve bel ağrısı yaşıyorum sabaha kadar pinekliyorum sabah olunca kahvaltı yapıyorum ilaçları içip uyumaya çalışıyorum iki saat uyuduktan sonra tuvalete diye kalkıyorum hop gene uyku yok tüm gün iki saat uykuyla geziyorum başım çatlıyor artık uykusuzluktan