Kızlar kaçıncı haftalarınızdasınız? 2 senedir burda yaşıyorum ben 36 haftalık gebeyim Selma hanım takipliyim. İlk aylar özele gitsemde yinede devletede hep kontrole gidiyodum o yüzden en başından beri ordada devam ettim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum eğitim araştırma berbat karşında bi kere muhatap bile bulamıyosun ve hiç olumlu şeyler de duymadım bende. Randevu için her gün sabah saat 10 da mhrs yi kontrol ederseniz randevu bulabilirsiniz. Tek kötü yanı randevu bulunmadığında sabah 7 de yada birazdaha erken gidip sekretere isim yazdırıyosun 8 buçukta sekreter geliyo isim yazdırdığın sıraya göre boşluk varsa o gün istediğin doktora sıra alabiliyosun ama ondan sonra sıra numarası bekle tahlil ver öğleden sonra çıksın vs derken bütün gün hastanede bitiyor. Bunun haricinde bir kere zeynep hanıma da gitme durumum oldu o sırada mesela bir hastası 38.haftadayım sezeryan istiyorum demişti panik atak var bende falan zeynep hanım normal görünen bebeğe hemen sezeryan günü veremem ben demişti 😅 benimde ilk doğumum aslında korkuyorum panik atak bendede var ve daha önce bekarken ilaç bile kullanmıştım tetikler diyede korkuyorum bana kalsa da sezeryan olsun bitsin isterim ama hiç sanmıyorum hiçte konuşmadım ama özellikle Selma hanım zorunlu olmadıkça sezeryane almaz bence😅Öneri olarak Kadın doğum alanında Özel olarak Elif Yurtsever devlet olarak Selma Mahmutoğlu derim 🌺