Pinaargunes Yusbus ahahahah yeminle ben😂😂 Kendi kendime diyorum ki herkes yapiyo bi şekilde ikinci gün hastaneden eve geliniyo bi sal kendini diyorum sonra bku yedik nasil durucam orda ameliyat ortaminda diyorum ruyalarima girdi yemin ederim😂💖
Yusbus Pinaargunes ay sorma ne olacak halimiz bilmiyorum depresyona girmek istemiyorum doğuma yakın depresyona girenler varmış inşallah bizde öyle birşey olmaz 😂😂
Pinaargunes Yusbus ben net girerim bazen yatakda bacaklarimi hissetmesem dumduz tavana baksam oyle orda kalabilemym diye dusundugum oluyo sjdkdkd saçma sapan ne varsa aklima geliyo gerçekten iyi değilim😂 hayirlisiyla atlatsak da kurtulsak şu stresten.
Yusbus Pinaargunes bazı günlerde mesela çok pozitifim hayal kuruyorum kucağıma aldığım anı falan tüm korkularım geçiyor ama bazı günler hatta çoğunlukla felaket telallı gibiyim 😂😂😂
Pinaargunes Yusbus ayyy çok benziyoruz allah yardimcimiz olsun bizim işimiz cok zor 😂 inşallah bumuymuş korktuğumuz şey bee demeyi nasip eder rabbim bize de 😂
Yusbus Pinaargunes aminnnn inşallah doğurunca tekrar gelip bulunan seni ne oldu ne bitti anlatırım dertleşiriz biraz 😂😂