Pinaargunes Yaklaştıkca rüya görüp duruyorum korku sarıyo daha da fazla ay bi an yaparsın iyi geçicek diyorum bian napicam diyorum😂 ne zormuş , bu arada 31+4 haftaligiz ve sezeryan istiyorum 🙏😍
Kbrcan0033 Pinaargunes bende 34 haftalık oldm sezeryan olcam açıkçası bende çok korkuyorum ya benmde hiç ameliyat deneyimim yok nasl olcak bilmiyorum 🤦🏻♀️😂
_Rojbin_ Pinaargunes bende öyleyim ya 38+2 kızım olacak her gün düşünce içindeyim ve bı oğlum var sezeryan oldum sekiz sene dusunmedim bu aradan sonra normal doğum olacaksınız dediler 🤦🏻♀️
Pinaargunes Burda pozitif doğumlar içimi rahatlatıyor ama o an gelince ne olur bilemiyorum hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah😍
Pinaargunes gozdeee41 yaa valla bende oyle dusunuyorum 😂😂 insan geriliyor yaklastikca sizin hic bisey kalmamis ay inşallah sağlıcakla en acisiz en ağrısız şekilde kucaklayın😍🙏
Klbk16 gozdeee41 pazartesi benimde sabahtan sezeryan bende diyorum kaçıcam 😂 beni komple bayıltmanız lazım ama spinal olucam öok korkuyorum
rbaaaysf Pinaargunes sezeryandan korkmuyo musun ben olsam diyom karnım küçüçük ben küçüçüğüm nasıl dayanvam
Pinaargunes Klbk16 spinal daha avantajli sanirsam bende korkudan genel taraftariydim uygulamada 8 aydir spinalden baska bi yorum gormedigimden spinali tercih ediyorum işte bi 40 dk durabilirsek panik ataksiz atlatiriz 😂
Prensiminannesiyim Klbk16 spinal anestezi sonrası ben kahve içmediğim için çok baş ağrım oldu ve o süreç çok zordu o yüzden lütfen ben yaptım siz yapmayın gerekirse kahve makinesini götürün hastaneye sade türk kahvesi için ama bi tane içip bırakmayın günde en az 3 4 bardak için 4 gün boyunca için hemen ilk gün içip bırakmayın bide ameliyat sırasında başınızı çok sağa sola çevirmeyin o da ağrı yapıyomuş ama önceliğiniz kahve olsun 😘😘😘
Pinaargunes rbaaaysf evet yaa bilinmemezlik de ürkütüyo iste beklemek zor valla ama vaktinde kavuşalım inşallah 😊
Pinaargunes rbaaaysf Hamile kalmadan once de fikrim hep sezaryandi hic değişmedi oyuzden ona adapteyim komple😂