caninsin90 Anneler 🤭 bebegim gün içinde nerden baksan 2,3 kez tekmeliyor son 2 gündür acaba normalmi? Birde sanki alt kisimdan birsey dusucekmis gibi hissediyorum surekli
reinamm caninsin90 benimde o aylardan beri öyle. Hareketleri çok az. Yatış verdi yatmadm. Belli bi sebebi de yok. Suyum iyi bebek iyi kalp atışı iyi ama hareket az. Bi tane vurup kaçıyor😂
Usui caninsin90 bazen öyle duruluyolar benimkide belli olmuyor iki üç gün sakin iki üç gün hareketli takılıyor öyle😁
Bsrerkk caninsin90 baş geliş pozisyonunu almış olabilir dr randevun ne zaman dr görüş Bilgi verir zaten
caninsin90 reinamm ahah endiselenmemeye calisiyorum ayni sekilde vurup kenardan kaciyor sonra saatler sonra bir tekme daha atiyor ben burdayim diye ama normalde cok aktiv oldugu icin biraz korktum
reinamm caninsin90 benimki 26. Haftaya kadar deli dana gibiydi😂😂 sonra bi haller oldu anlamadm😨 çarşamba kontrolüm var. Her gittiğimde nstye bağlıyor🙄
Bsrerkk caninsin90 ya telefonla irtibata geç yada bi git doktoruna görün en azından aklında soru işareti kalmaz
Babybili Canım mutlaka bir doktora görünmeni öneririm. Genellikle günde 10 tekme hissetmeni istiyorlar