ipek2306 27 haftalık hamileyım ve sağ taraf sırtımda batma tarzında belli bi noktada gecmeyen bi ağrı var Bu normal mi 👀 Sabit bir nokta ve saatlerdir aynı agrı da gecmıyor
Babyycutee ipek2306 26 haftalığım 1 haftadır sol tarafımda geçmiyor bu ağrı bazen su torbası koyuyorum öyle rahatlıyorum bende fiziğe randevu aldım ama pek bişey yapacaklarını da sanmıyor hamilelik diyecekler
Behacetler ipek2306 tansiyon takibi filan yapıyor musunuz bide idrarda protein kaçağınfilan hiç bakıldı mı ?
Behacetler ipek2306 geçen yıl aynı sırt ağrısından bende çok çektim doktor doktor gezdim meğersem gebelik zehirlenmesi geçiriyormuşum 25+1 de doğum yapmak zorunda kaldım 😔 umarım herşey yolundadır ama kendini aksatma hamilelikte ağrılar bile önem arz ediyor
daisy000 ipek2306 o haftalat bende yaşamıştım . sadece sag taraf belli bir yerde keskin bir agrı oluyordu uzun sure oturma yada ayakta kalınca artıyordu .ara ara uzanmaya çalışın. sonraki haftalarda bebek asagıya indikçe gececek agrınız
DuyguOzlem Yemin ederim ben 😑 aynı durumdayım ve 23.haftam ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum bazen saplanıyor eşim masaj yapsada geçmek bilmiyor. Dün doktoruma söyledim fizik tedaviye yönlendirdi. Eğer dayanamazsam giderim diye düşünüyorum.
ipek2306 Sanki bıçağı saplamışlar batıp duruyor gerçekten çok acı verıyor. Fizik de sanırım hamilelik diye çok üstüne düşmeyecek gibi 🫡
mucizemgelsin61 ipek2306 Fizik doktoru hiçbişey yapmaz fizik tedavide alamazsınız hamileyken ben gitmiştim çünkü sırt ağrısı sebebiyle boş dönmüştüm
ipek2306 Behacetler Aylık kontrollere gidiyorum ama dediğiniz tahlili de yaptırmadım🫣 şimdi bi korku da bastı zehirlenme falan 👀
Behacetler ipek2306 hemen kötü düşünmeyin ama ben sırt ağrısından dolayı hastaneye yatmıştım şikayet olarak
mucizemgelsin61 Behacetler Anladımm geçmiş olsun cnm benimde hamilelikte başladı sırt ağrım 1 sene oldu hala devam ediyor da fıtık başlangıcı varmış bendede
ASE6154 ipek2306 ayy 27. Haftadan beri var tam sağ kürek kemiğimin yanı böyle eze eze masaj yaptırmak istiyorum