Aliye35 37+5 haftalık hamileyim. Bugün oğlumda bir değişiklik var. Normalde hareketleti iyiydi ama bu kadar değil. Saat 22.00 dan beri hareket ediyor. Hiç durmadı desem yeridir. Farklı bir şey yiyip içmedim. Galiba çıkmaya çalışıyor 😁😂 Sizinkiler ne durumda… Bu yüzden uyuyamayan var mı
gozdexx Aliye35 benim kız da aynı 32+3teyiz hareketleri hem sık hem bazen acıtabiliyor ama yakında bu hisleri özleyeceğimi bildiğim için sevgiyle karşılıyorum 🥰
Kocagoznurrrr27 Aliye35 Haftamdayım bende seninle aynı durumdayım normalde bebeğim sakinnn korkuyordum neden bu bebe bu kadar sakin hareket cok etmiyor herkesin bebesi hareketli diye maşallah dedigim 2 gün😂 aboooo bu hafta var ya nasıl oynuyor uyutmuyor uyutmuyorrrrrr
Mervedeniz0 Aliye35 23. Haftadayım ama bebeğim tekme atmıyor döndüğünü felan hissedebiliyorum ama tekme atmıyor hiç ikinci gebeliğim üstelik
EsranurB surmene-1967 o sırada benim herkesin çocuğu gece oynuyor bu çocuk niye gece hareket etmiyor diye ağlamam 😂😂 bugün iş yaptım çok yoruldum ondan hareket etmiyor sanırım ama ya diğer geceler
EsranurB surmene-1967 çok şükür bugün sürekli hareket halindeydi yarın da kontrolümüz var bakalım kızımın kilosu boyu ne kadar olmuş 🤍
EsranurB surmene-1967 maşallah küçük prense 🥰 bizde 26+0 olduk elhamdülillah ama grip mahvetti beni uykular haram oldu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️