meryemm34 kızlar perşembe günü sezeryan ameliyatım var spinal olacak, gece 12 den sonra birşey yeme dedi, gün içinde neler yiyebilirim hiçmi katı almayayım hep çorba mı içsem
Eliff_gny meryemm34 normal yemek yiyebilirsiniz çorba vs hersey ama hepsini 12 den önce yemelisiniz zaten kaç saat geçmiş olck doğuma kadar hepsini sindirmis olursunuz
Mucizebebegim1 meryemm34 ben kabızlık yaşamıştım ilk doğumda bu sefer kendime söz verdim sağ Salim o günleri görmek nasip olur son bir hafta asla ekmek sürmeyi düşünmüyorum ağzıma . Ekmeksiz normal sulu yemeğinizi filan yiyin bence ama ekmek şeftali muz gibi şeyler yemeyin bence 🥰
Kiwitoveannesi meryemm34 bana sabah 6ya kadar demişti ben hersey yedim sabah 6 ya kadar en çok bol su içtim çünkü sezeryana sabah 11 buçukta alındım o saate kadar susuz çok zor geçiyor bidaha doğumdan 1 saat sonra şu içmeye başlıyorsun ayaklarım açılmaya başladığında çubuk kraker tatlı biseyler yedim sana 12 ye kadar demişler sabaha kadar sindirmış olursun hersey yiyebilirsin bence