Zeynepkizilgul Var benim gibi daha uyumayanlar... 25 haftalık hamileyim ve çok akintim var ve genital bölgede inanılmaz yanma ve kaşıntı var buda uyumami engelliyor..
Zeynepkizilgul Tuba-93 bu gece böyle oldu daha önce enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçti şimdi ise akıntı kaşıntı yanma oldu
Tuba-93 Vildantokat benimde ayak bileklerime giriyor sanırım hamilelikte böyle oluyormus genellikle bel ve ayaklarda bebek büyüdükçe artıyormuş 😔
Zeynepkizilgul Vildantokat bacağınızı sıcak tutun hatta sarin geçer inşAllah zeytinyağı varsa onuda sürün rahatlaticaktir
Zeynepkizilgul Krasivyy pazartesi giderim doktora hamilelikte nerdeyse her hafta her ay yeni bişeyle karşılaşıyorum rabbim yardımcımız olsun inşAllah hamilelik çok zorr
Vildantokat Tuba-93 aynen öyle valla bizde 1 haftadır öyleyiz yatamıyorum uyduğum zaman giriyor ayaktayken birşey yok
Tuba-93 Vildantokat aynen zaten gece yatağa girince başlıyor annem zeytinyağıyla ov demişti bana pek faydası olmadı ama dene bi istersen
Krasivyy Zeynepkizilgul öyle. Canm insanın aklı hep evladında acaba ona bişey olur mu diye annelik bursan başlıyor zaten