Rbytkn Gurcunursogut Naturalive bebek şampuanı üstüne bilmem %100 doğal temiz içerikli, yerli, helal, sertifikalı ürün Hiç başka aramayın şiddetle tavsiye ederim. Çok bereketli ürün bir seneye yakın rahat gidiyor
myavocado Rbytkn ay bu markanın pişik kremini duymuştum, yine yüzde yüz doğal içerikli imiş ve çok övüyorlardı, açıkçası ben gördüğümde bana nedense fiyat olarak aşırı yüksektir bu marka gibi geldi bakmamıştım 😅 aksine fiyatı da uygunmuş.
uzman_1annemy Rbytkn Bunun alışverişi nasıl oluyor acaba net üstünden mi alıyoruz bende bu markanın ürünlerini çok duydum ama uçuk fiyatlarda olacağını düşünmüştüm baya da uygunmuş. 🤗
Yusbus Doktor önerisi ile herşeyi mustela alıcam ve kullananlar çok memnun kendim için olan şeyleride lansinoh markasını tercih edicem göğüs pedi göğüs kremi vs baya iyi bir marka ayrıca avent biberonu araştırdım doktora da sordum bu markaya göre lansinoh biberon almamı önerdi aylardır marka araştırması yapıyorum ilk bebeğim ve en iyisi uzun ömürlü kaliteli birşey olsun istiyorum her anne gibi belki yardımcı olurum diye yazıyorum yinede tercih size kalmış 😊
Mehhelll Mustela kullanıyorum yıllardır kızıma. Oğluma da aldım kullancam inşallah. Tavsiye ederim vücut losyonu ile beraber
Esmaa___ Gurcunursogut ecowell kullanıyoruz biz memnunuz doğal içerikli şampuan konak için aldım hala kullanıyoruz 6 ay oldu tekrar alıcam
myavocado Gurcunursogut ben de kararsızım siveno köpük şampuan, ecowell veya mustela arasından birini seçeceğim 😊
Rbytkn myavocado evet kutusu da küçük ama klasik pişik kremi ile gramajı aynı ve çok bereketli Yerli doğalı varken neden başkasına gidelim ki milletimizin emeği varken desteklenmesi daha doğru diye düşünüyorum ve çok da güzel ürünleri var üç senedir tüm ürünlerini kullanırım temizlik bakım vs