Sevginur61 Neler yapıyorsunuz sizlere hızlı mı yavaş mı geçiyor benim için şimdiye kadar çok hızlı geçti gibi hissediyorum hamileliğin tadını çıkaramadan doğurucam sanırım hiçbişey anlamadım😂 Bu arada iş güç yapabiliyor musunuz ?
Ea_aylms6 Sevginur61 25+5’iz. Başlarda bir türlü vakit geçmiyor diyordum ama geriye bakınca vakit ne çabuk geçti diyorum 🥲 iş falan yapıyorum karnımda pek yok
1sila Sevginur61 evde durunca sıkılıyorum dışarı çıkınca sıcaktan tansiyonum düşüyor😂 enerjim arada geliyo işe başlıyorum ortasında bitiyor tansiyonum düşüyor hemen zaman geçmiyor gibi geliyor biran önce kavuşmakla birazdaha aynı bedende kalmak arasında gidip geliyorum hareketleri hissediyorum ve görüyorum ama kamerayı görünce saklanıyor yakalayamadım bir türlü 😂😂
Delice_zeytin İmkanım olsa yatağa yapışıp kalıcam o denli ağırlaştım ve hareketim kısıtlı göbüş 9 aylık gibi oldu . Senin nasıl?
Sevginur61 Delice_zeytin Ben arada uzanıyorum ama hep hareket halindeyim boş durmuyorum sadece sırt ağrıları başladı yatınca çoğalıyor hatta
Sevginur61 Ea_aylms6 aynen öyle bi anda su gibi aktı geçti zaman. Benim karnım bazı kıyafetlerde hiç anlaşılmıyor bazılarında çok büyük gözüküyor 😂 bu arada doktorum hiç boş durma hareketli hamilelik geçir dedi. Ama bu hafta yorulmaya başladım sanki çok enerjiktim yavaş yavaş gidiyor gibi😅😅🥲
Delice_zeytin Sevginur61 göbekte çok yok o zaman:) ben niye böyle oldum anlamadım ödem çok oluyor bende
M-Urass_Mom 21+6′yız. 3 hafta sonraya ben de böyle düşük enerjili olmam inşallah 😅 Birden mi geliyor enerji düşüşü? 🫠
Sevginur61 M-Urass_Mom valla bana bu hafta geldi sırt ağrıları hemen yoruluyorum falan normalde herkes hiç hamile gibi değilsin diyordu her işe koşardım bu hafta biraz biraz yoruluyorum. Ama yatmaya bırakmıcam kendimi yattıkça daha kötü
Sevginur61 Delice_zeytin arada oluyor bende de yürüyüş yapıyor musun günlük ? Ben 9 kilo almıştım en son daha tartılmadım 😂
Sevginur61 1sila haha aynı ben ☺️ ama ben gezmek istiyorum da arkadaş bulamıyorum o yüzden evdeyim hep😂 bir kamera çıkınca bir de babası elini koyunca kayboluyor bu bebiş onun dışında teklemelerle canımı okuyor😂