Babyycutee İkili rakamlara düştük sonunda aynı bedende son günler 2. Doğum ve sezeryan olacağı için biraz daha yakın tarih şimdiden heyecan dorukta 😊
sedanur4004 Babyycutee sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🫶 benimde 2.sezeryanım olacak 3 günüm kaldı 🥲
Reina Babyycutee ilk 16 hafta sürekli bulantı ve haksizlik. Ama çok ciddi boyuttaydi kolumu kaldıramıyorum. Şimdi de ayaklarım aşırı şişti, canım acıyor:(
06Canan Babyycutee benimde son 100 başlarda son 99 diyenlere darısı bize inşallah diyodum yarın bende 99 dicem hayırlı gelsinler insallah benmde ilki normaldi şimdide normal istiyorum ne zaman gelir bilmiyorum o yüzden
Yenidenanne_ Babyycutee Son 99 bizimde. Bende 2. Sezeryanı olacağım ama hiç istemiyorum keşke normal doğum olda da hemencecik doğsa😔
Yenidenanne_ Reina dikişlerde açılma falanı olur riskli diyorlar doktor da öyle deyince ben normali aklımdan çıkardım sanırım😔
Reina Yenidenanne_ canım vala ben çok araştırdım. Üst üste sezeryan olmakla ssvd nin riski hemen hemen aynı. Yurtdışına çok rutin bir şey bu. Orda neden ölüm kalım meselesine dönüyor anlamadım:)