Irem19 Merhabalar reglime 7 gün varken kan testi yaptırdım sağ kasığımda çok ağrım vardı negatif çıktı ağrı hala ufak ufak devam ediyor acaba erken yaptırmış olabilirmiyim ?
yeschef-13 Irem19 kan testi yanılmaz ben evde erken gebelik testi yapmıştım regly tarihime 9 gün varken ve çıkmıştı
dika Irem19 ben bu konu hakkında post açmıştım ben normalde adetim 22 veya 23 ünde ama 15 Mayıs kan verdim 0 çıktı yoktur ama araştırmalarima göre bazen geç döllenme sonucunda pozitif olabilir adet gecikmen olursa kan ver tekrardan
Irem19 yeschef-13 bende öyle düşünüyorum ama yinede sormak istedim ilk gebeliğimide kasık ağrımla öğrenmiştim o yüzden beni tedirgin etti sormak istedim belki bu durumu yaşayan olmuştur
heyben Irem19 öğlen test yaptım negatif çıktı ama hissediyordum öğleden sonra kan verdim pozitif çıktı 18 olduğu için idrarda çıkmamış. adetime 5 gün vardı
Irem19 dika internette yazıyor bende gördüm belki burda yaşayan olmuştur danışmak istedim bakalım regli bekleyeceğiz inşallah güzel haberler alırız
Irem19 heyben sizin adınıza çok sevindim ama ben direk kan verdiğim için pek sanmıyorum yalnış olabileceğini yine umut var bakalım