• Gebelik
  • 35 haftalık olacağız birden başlayan şiddetli bel ağrısı

Kızlar normalde bel ağrım olurdu oldgu zmaanda geçerdi ve nstde flanda bu şekilde olunca ağrım çıkardı şimdi de birden belim şiddetli bı şekilde ağrımaya başladı duşa girdim çıktım ağrım devam ediyo normal mi sizce

Ceylankarakus cnm Bnmde bel ağrım oluyordu 2 gün önce o omuzun ortaları fln hafifte kasık ağrılarım oluyordu 35 haftada dün hastaneye gitim nst de sancılsrım bayağı yüksek çıktı serum vurdu doktor yine nst ye alındım hafiflemişti her an doğum olabilirmiş

Zilan_Drsn ay gerçekten mi haftaları da dhaa erken çok dikkat etmek gerekiyor ya umarım zmaaninda gelirler acele etmezler 🥹benimde su an aşırı belim ağrıyor sıcak suda geçirmedi ağrısını bakalım yarın randevum var

Zilan_Drsn benim de nişanım geldi en azından bi iki hafta daha beklese bu gün tam 35 hafta

Lenay223 bugün gittim randevum vardı nstde agrim çıktı açıklık baktılar bı santim acilmam olmuş

Lenay223 yok hayır takmadilar artık doğum olsada sorun olmaz dediler çok ağrın vs olursa tekrar gel dediler

Zilan_Drsn banada daha çok küçük doğarsa kuveze girer doğumu durdurcaz dediler hepsi ayrı bişey söylüyor Allah yardımcımız olsun

Ceylankarakus magnezyum kullanyr msn cnm o bel ağrılara çok iyi gelyr birde ciğer geliştirici iğne yaptılar mı önlem amaçlı 35 te yapılıyor diye bilyrm 36 olsa yapılmaz

Sezeryanlık bir durumun yok boş yere ameliyat olma cnm normal doğum varken Allah ın bize sunduğu bir nimet normal doğum

Mutlucuk 32 de ağrılarım çıktığı için yapılmıştı bı hafta hastanede yattım dhaa deminde nişanim geldi çok korkuyorum hemen doğum başlarmi ki🥹

Zilan_Drsn normal için bi sıkıntı gözükmüyo yatıp dinleniyorum hareket etmiyorum bakalım ne zmn olur

Ceylankarakus inşallah başlamaz hemen benimde dün geldi nişanım 35 haftadayım yatıp dinleniyorum hareket edersem sancı giriyo

Bende 34+5 alttan ağrım var bel sırt zaten hep var çok ittiriyor kendini ayaklarıyla bu ne acele bilmiyorum 😅