Ceylankarakus Kızlar normalde bel ağrım olurdu oldgu zmaanda geçerdi ve nstde flanda bu şekilde olunca ağrım çıkardı şimdi de birden belim şiddetli bı şekilde ağrımaya başladı duşa girdim çıktım ağrım devam ediyo normal mi sizce
Zilan_Drsn Ceylankarakus cnm Bnmde bel ağrım oluyordu 2 gün önce o omuzun ortaları fln hafifte kasık ağrılarım oluyordu 35 haftada dün hastaneye gitim nst de sancılsrım bayağı yüksek çıktı serum vurdu doktor yine nst ye alındım hafiflemişti her an doğum olabilirmiş
Lenay223 Ceylankarakus hâlâ devam ediyorsa mutlaka hastaneye git serum takiyorlar hiç ağrı kalmiyor benimde tam o haftada oldu
Mutlucuk Ceylankarakus magnezyum kullanyr msn cnm o bel ağrılara çok iyi gelyr birde ciğer geliştirici iğne yaptılar mı önlem amaçlı 35 te yapılıyor diye bilyrm 36 olsa yapılmaz
Ceylankarakus Zilan_Drsn ay gerçekten mi haftaları da dhaa erken çok dikkat etmek gerekiyor ya umarım zmaaninda gelirler acele etmezler 🥹benimde su an aşırı belim ağrıyor sıcak suda geçirmedi ağrısını bakalım yarın randevum var
Lenay223 Zilan_Drsn banada daha çok küçük doğarsa kuveze girer doğumu durdurcaz dediler hepsi ayrı bişey söylüyor Allah yardımcımız olsun
Ceylankarakus Lenay223 bugün gittim randevum vardı nstde agrim çıktı açıklık baktılar bı santim acilmam olmuş
Ceylankarakus Lenay223 yok hayır takmadilar artık doğum olsada sorun olmaz dediler çok ağrın vs olursa tekrar gel dediler
Rynryn Zilan_Drsn normal için bi sıkıntı gözükmüyo yatıp dinleniyorum hareket etmiyorum bakalım ne zmn olur
Ceylankarakus Mutlucuk 32 de ağrılarım çıktığı için yapılmıştı bı hafta hastanede yattım dhaa deminde nişanim geldi çok korkuyorum hemen doğum başlarmi ki🥹
Mutlucuk Sezeryanlık bir durumun yok boş yere ameliyat olma cnm normal doğum varken Allah ın bize sunduğu bir nimet normal doğum
Rynryn Ceylankarakus inşallah başlamaz hemen benimde dün geldi nişanım 35 haftadayım yatıp dinleniyorum hareket edersem sancı giriyo
Mutlucuk Ceylankarakus cnm ebe cavide var instegram da onun hikayelerinde okudum az önce nişan gelipte 15 gün sonra doğumu başlayan oluyormuş inşlh senin de öyledir 🙏
sarikiz1 Bende 34+5 alttan ağrım var bel sırt zaten hep var çok ittiriyor kendini ayaklarıyla bu ne acele bilmiyorum 😅