buseasss doğal pişik kreminiz yoksa her defasında pişik kremini surmenizi gavsiye etmem cild alışıyor daha çabuk tahriş oluyor
Ben kirzarma dan sürmedim hiç, Bepanthen kullaniyoesum zatn hemen geçirdiği için her defasında veya arada sürmeye gerek duymuyordum
Sık altını değiştirerek, kuru bırakarak önleyebilirsiniz pisigi, temizleme pamuğu kullanmanızı tavsiye ederim ıslatıp sıkıp sıliyorsunuz sonra kuru başka bir pamukla kurulayip kapatiyorsunuz bir kaç defa sonra hemen alışıyorsunuz zor gelmiyor
Bepanthen bitince doğal bir pişik kremi aldım onu ara ara sürdüm beslesin önlesin diye pişik anlarını beklemedim çünkü doğal olduğu için güveniyordum
Vücut losyonu kullanmadım bebeklerin cildine ne kadar az müdahale ederseniz o kdr iyi, benim fikrim. Şampuan bile minicik sıkıyordum ilk aylar, doğal şampuan olsada.
Yağ da her banyo sonrası kullandım hatta banyoyu da beklemiyordum, banyo yapmasa da aklıma gelince kullanıyordum, doğal masaj yağı ile çünkü gazları vardı ve çok iyi geliyordu masaj, yağ ile masaj yapmak çok kolaydı.