UykusuzAnne Kızlar hamile masajı yaptıran var mı ? Sırt ve bel ağrılarım çok şiddetlendi mâlum düzgün yatamıyoruz kasları rahatlatamıyoruz . Gidip faydasını gören varsa deneyeceğim çok ihtiyacım var. Eşim yapıyor arada ama hemen parmakları yoruluyor bir de doğru noktalara yapılması da önemli
Herseeyinasli UykusuzAnne masaj değil de hamile pilatesine gitmenizi tavsiye ederim. Hem kaslarınız için, hem de doğumda yardımcı olması açıısından.
UykusuzAnne Carpediemm Evet varmış. Bence olmalı da zaten hamilelik en çok masaj gerektiren dönem bana göre 🙈 Dediğim gibi hangi noktalara yapılacağını bilen eğitimli kişilere yaptırınca ağrılar baya rahatlıyormuş
UykusuzAnne Chan Bilinçli kişiler yaparsa sakıncalı değil sanırım ona göre yapıyorlardır adı üzerinde hamile masajı diye geçiyor
Carpediemm UykusuzAnne vay bee iyimis bnde sakincali dye biliodum tabi bununda bi sistemi vardir tum hamisler toplanip gidek 😊
UykusuzAnne Herseeyinasli Erken doğum riskim var iğne vuruluyorum tuvalet dışında kalkmam yasak kuzum plates yapamam ki ☹ Masaj en azından benim hareket etmemi gerektiren birşey değil masöz eve gelir diye düşündüm yaptırıp memnun kalan varsa.
Herseeyinasli UykusuzAnne o zaman durum değişir tabi 😔 masaj da kalıcı bir çözüm olmaz herhalde diye düşünüyorum. Günü kurtarırsınız sadece 😢