Asyarslan60 emine_moom35 benim yumurtlama günü bugün aynı şekilde benim de şiş,üşüttüm mü yumurtlamadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum
sacmalamakizim emine_moom35 Gazdan dolayı olabilir diye düşünüyorum, birde yumurtlama günündeyseniz normal olabilir.
emine_moom35 sacmalamakizim olabilir canım ama takipte değilim ya gün aşırı ilşki oluyor sadece bakalım
Asyarslan60 emine_moom35 Adetin 22. Günü Yumurtlama günümdü dün,bugün tekrar yapacağım Cumartesinden beri kaşık ağrısı bacağa vuran, akıntı ve karın şişliği yumurtlama belirtisi Cidden bu kadar net hissedemezdim.
emine_moom35 Asyarslan60 Yumurtlama akıntısı her ay değişiyor ya bende bazen geliyor bazen gelmiyor ovulasyonla da takip yapmıyorum gün aşırı ilişki sadece
emine_moom35 Asyarslan60 doktorlar buna düzensiz demiyor canım hormon ultroson yumurtalık rahim filmi her şey normal çıkıyor
emine_moom35 Beyzaanr canım eşim bu ay da ilaç içecek bayramdan sonra test verecek sonucuna bakcaz işte sonrasında başlarız düzelme yoksa Ama bu ay sanki olcak hissi var kendiliğinden bakaım nasip
Beyzaanr emine_moom35 nasip canim insallah benimde önümüzdeki ay reglim bayram zamanina kaliyo diye erteledik temmuzda yapcam inşallah