Symnr166 Kızlar 33+1 iz bazen ara ara kasılmalarım oluyor (karnım sertleşiyor) bu olurken nefesim kesiliyormuş gibi hissediyorum içimde sanki bi boşluk hissediyorum sizinde öyle oluyor mu
Der_yaM Symnr166 32 haftadayim benimde öyle oluyor 20 30 saniye sürüyor ve bitene kadar nefesim kesiliyor
Der_yaM Symnr166 çatı ağrısı var mı sizde ben yürüyemiyorum uzanırken sağa sola dönemiyorum eziyet oldu ya
Arenbade Symnr166 benimde oluyordu suan 33 haftalığız 20. haftalarda oluyordu benim doktor progestan vermişti iyi geliyo gibiydi bana şuan öyle bi sıkıntım yok bebek ağırlaştığı için biraz yürümekte zorlanıyorum bende
Symnr166 Der_yaM evet bazen çok baskı yapıyor bebek bide bizimki baş aşağı şuan bazen yürüyemiyom bende
ZeyHus33 Symnr166 aynı durumu bende yasiyorm Çok fazla Yaşayan var bu durumu bence 31 haftaligim karnim sivrilesiyor elliyorm sert olyor Az duruyor sonra geçiyor O olurken kalbim duracak gibi olyor ama gecyor
ZeyHus33 Symnr166 Allah büyük sabrını veriyo benim 3 üncü bu emin ol doğum sancin olursa hicbisi anlaniyorsun ister istemez ikinmalar olyor çünkü bunda acı var ıkınma yok bu daha zor şuan 🤣her hamilelik çok ayrı ya Kasılma yoktu dierlerinde bunda Kasılması ilk tadiyorm Ve zorluyor beni