Sevcan62 Rabia98 Sakarya da değil ama devlet hastanesinde yaptırdım bende İstanbul’da 2 haftada çıkmıştı sonuç
Anneadayiii Rabia98 benim de ikinci haftada çıktı sonuç ama doktora gidince raporu doktordan alabildim canım hangi doktora gidiyorsun Sakarya’da
aysenur_5461 SosyologsMom peki devlette onceden gidip ikili tarama icin gun mu aliyorsunuz yoksa ayni gun yapiyorlar mi?
SosyologsMom aysenur_5461 yanlış hatırlarmıyorsan 11-14 hafta arası yapılıyor ben randevu alıp gittim doktor girişimi açmıştı
melisasmom54 İkili test zamanım geldi benimde Sakarya devlete randevu bulamıyorum sabah gidip randevu şansı oluyor mu acaba bileniniz var mı
Rabia98 melisasmom54 randevu bulamayanlar için triyajdan kayıt açıyorlar diye duydum mhrs den gün içinde ara ara girip baksan mutlaka boşluk denk geliyo
Anneadayiii melisasmom54 öncesinde doktorla görüşüp kağıt alabilirseniz sıra veriyorlar ama randevu çok sıkıntılı canım doktoru taniyorsan ricada bulun yardımcı olurlar
Rabia98 melisasmom54 bende talep oluşturuyorum ama çoğu zaman mesaj gelmiyo 🤷♀️bi çok kere denk geldim sık sık girip bakıyorum randevu açılıyor ama mesaj yok
Rabia98 Anneadayiii beyhekim hastanesinde Sümeyra hanım var aşırı memnunum sadece ikili test için araştırmaya gidicem
Anneadayiii Rabia98 anladım canım benim görümcem de kendisinde doğum yaptı çok memnun kaldı :) riskli gebelik olduğu için devlette takipliyim ben