Mustafa_busraa66 Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 8 nisan dün kan verdim beta değerim 236 çıkmış. Doktor hamilesin ama düşük değerin dedi yarın tekrar kan vercem başına böyle bir şey gelen oldumu?? Yükselir değil mi değerlerim ??
dika Mustafa_busraa66 değerin düşük canım sağlıksız gebelik bence olur benim de böyle olmuştu adettimden 3 veya 4 gün geçti 236 çıkmışti az dediler sonra yavaş yavaş yükseldi 560 a geldi düşmeye başladı ve kürtaj oldum kanamam olmadı çünkü
Betul2008 Mustafa_busraa66 Yükselir bence çünkü gebelik çok yeniyse düşük çıkar. Benim 17 Nisan son regl tarihim 4 gün geçti bugün doktora gittim beta 23.27 çıktı 2 gün sonra tekrar gel bakalım dedi daha yeni çünkü.
Azra_Mom Mustafa_busraa66 benim adetim birkaç gün gecikmişti değerim 6 çıkmıştı doktor 5 üstü gebelik ama sana gebe diyemem bu değerle her şey olabilir demişti ama arttı değerim ve sağlıklı gebelik olduğu anlaşıldı
dika Betul2008 canım adetten sonra hesaplamaya göre 4 haftalık vardır bence ve az ben reglimden 3 gün sonra verdim benim 236 çıktı doktor tabi gel tekrar bakalım diyicek çünkü sağlıksız gebelik olursa kanama olmazsa kürtajla Alınmak için birşey olsa kadının başına doktor sorumlu olur o yüzden
Betul2008 dika Benim 2. Gebelik diğer kızımda da gittim düşük çıktı 4 gün sonra baya arttı.Zaten doktorun ne diyorsa o şekilde ilerlersin canım. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin 💕🌸
dika Betul2008 amin inşAllah ilk gebeliğim sağlıksız artış yüzünden kürtaj oldum Rabbim kismeye göstermesin isteyen herkese Rabbim nasip etsin
dika Mustafa_busraa66 inşAllah internette bakmıştım ben sağlık ocağındaki gebe de demişti ıspanak çok iyi beta yukselimi için ceviz bunları tüketin
Betul2008 dika bazen geç döllenme de olabiliyor o yüzden de az çıkabilir yani internetten bakın zaten 3. Haftada ise bebek 5-50 arasında çıkabiliyor. Ki o zaman kese de gözükmez en az bi 4,5-5 haftalık olması lazım kesenin.
dika Betul2008 ama kadının adeti 8 Mayıs ve şuan biz 22 sindeyiz 5 haftalık olmuştur onun ki ve bu 5 haftaya göre az inşAllah düzenli bir şekilde yükselir sizin ve o kadının ki