gozdexx Ayyyy bu fiyatlar nee sabahtan beri kaç sayfaya yazdım 3 parça isim nakışlı takım için çok uçuk fiyatlar verdiler alsam diğer alacaklarıma para yetmez almasam içimde kalacak napsam bi dert uygun fiyata yapan bir yer öneren var mıı
B_simla gozdexx trendyolda çıkış takımları var nakışlı olmasa da baskılı olup nispeten uygun olanlar🌸
eminece93 gozdexx trendyoldan aldim ben 750 tl isim yazilandan sayfa paylaşmak yasak yoksa atardim da, patik pamuklu örtu önluk zibin vs hepsi var
zeliskya gozdexx instada melizababy sayfasına bakabilirsiniz diğer yerlere göre biraz daha uygun bende ordan sipariş vericem
Sude22 gozdexx instagram kokostokalar sayfasına 450 tlye yaptırdım isimli tulum ve şapkası var bi bakın isterseniz
izobellaaa-_- İsimli hastane çıkışı aldım sadece bandana ve tulumu var biri isimli biri isimsiz 1.400 lira vermek zorunda kaldımm 😓
Kubradagdevren Lenay223 şükür ya benim gibi düşünen biri ilk gebeliğim ama ne öyle isimli şekeri çikolatası olsun ne de hastane çıkışı olsun istedim her yerde ismi yazıcak görmemişin çocuğu olmuş misali yaptırana bişey diyemem çokta güzeller var aralarında ama bi türlü sevemedim 250 liraya 5li 3 takım aldım mis gibi renk renk
Ea54- gozdexx bende henüz yaptırmadım sipariş vercem instagram da butikbebecik sayfasına bakabilirsiniz
Hulo2105 gozdexx merhaba ben trendyoldan lilabio sayfasından yaptırdım isimli 10 parça 700 tl şu an kupon olunca daha da düşüyor. Normalde bende 1200 den aşağı görmedim bakın isterseniz
Nurcaseyler gozdexx merhaba canımmm astralbaby.com adresinden 3lü tulum set almıştım isimli 300 -400 tl arasında değişiyor hatta 11 li hastane çıkış setleride 700 -800 arasındaydı gayet kaliteliydi bir bak istersen instagramda da sayfaları bulunuyor astraluniquetr yazarsan çıkar 😘
Mucizeayla Kubradagdevren evet doğru düşünüyorsunuz bende ilk gebeliğimde sırf bı tane isimli şeyi olsun diye bı tane tuluma ismini yazdırmıştım iyi ki gaza gelip heryere adını yazdirmamisim şimdi ikinciye hamileyim o tulumu direk ayırıyorum tertemiz ama ikincisi giyemeyecek 🤣 onu da hatıra kalır kendi bebekliginden diye düşüncesiyle yaptırmıştım zaten 😂
Lenay223 Kubradagdevren benimde ilk gebeliğim durumumuz var çok şükür karı koca memuruz alsam en iyilerini alabilirim ama dediğiniz gibi bende sevemedim hiç şeker çikolata da yaptırmadım ameliyattan çıkınca hastaneye kimse gelemez çekemem kimseyi ama herkesin düşüncesi farklı tabi merak edende ediyor demekki
Kubradagdevren Mucizeayla bende hatıra olarak kalacak isimli kapı süsü var onu da kız kardeşim hediye yaptırdı ben bile almadım 😂 benim daha çok böyle kokoş kokoş zıbınlar tokalar ilgimi çekiyor
Kubradagdevren Lenay223 çok şükür bizde öyleyiz zaten o çikolata ikramlık yaptırırsan hastaneye misafir kabul ediyor anlamına geliyor bence ve 6 ay kimseyi kabul etmek istemiyoruz eşimde bende aynı şekilde hastaneye de