Arkadaşlar bir sorum var. Ben 9 mayısta devlet hastanesinde muayene olmuştum. 10 mayısta da bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 20 Mayıs pazartesi kadın doğuma randevu almıştım ikinci kez düşük yaptığım için danışmak için ve kürtajdan sonra 10 gün geçtiği için muayene de olmak istemiştim ama randevum iptal edildi daha önce muayene olduğum için oysam ki çok ihtiyacım vardı. Neyse ben şimdi 4 hazirana ancak sıra alabildim. O zaman muayene olacağım ama ben genetik testte yaptırmak istiyorum çalıştığımız içinde her zaman müsait olamıyoruz. 27 mayısta genetik test için doktora gitmiş olsak sizce çok mu erken yani kürtajdan ne kadar sonra genetiğe gitmeliyim. Kadın doğum uzmanına muayene olduktan sonra mı gitsem daha doğru olur. Dün doktora gidebilseydim randevum isteğim dışında iptal edilmeseydi kafamdaki tüm soruları doktora soracaktım ama şu an kararsızım bir kez gidince 15 gün bir daha randevu alınamıyor aynı bölümden. Tatil başlamadan bu işlerimi bulunduğum şehirde halletmek istiyorum hem de testlerin sonucu çok geç çıktığı için bir an önce yaptırmak istiyorum