Devlet Hastanesi’ne gidiyirum iki haftalık gelişim geriliği görüldü ama onun dışında herhangi bir sorun yok bildiğim kadarıyla doğru düzgün bilgi vermiyorlar ozele detaylıya gittim 24. Haftada o zaman bı 5 gün küçük demişti doktor ama herşeyi sağlıklı demişti devlet Hastanesi’nde durumu çok büyüttüler karından sıvı alalım bile dediler sorun ne diyorum çok küçük diyor ne kadar diyorum 2 hafta diyor 1 ay önce gittiğimde de 2 haftaydi yani geriligi artmadı ya da gelişimi tamamen durmadı daha 28.haftadayiz her hafta gelip kan verip nstye baglanicaksin artık perinatoloji takiplisin dediler ilk nstme dün bağlandım çok şükür bir sorun çıkmadı ama gözümü çok korkuttular özel hastaneye normal kadın doğuma dönsem mi diye düşünüyorum ama bu seferde perinatolojiyi kafama göre bırakmış oluyorum ne yapacağımı şaşırdım gittiğim hastanede de her gidişimde farklı doktor bakıyor hepsi farklı söylüyor biri tamam bu sorun değil diyor öbürü çok büyük bir sorunmus gibi davranıyor tamamen beynim yandı artık başına gelen ve bu şekilde doğum yapan var mı 🥺