busrax_ Lavis beş on dklık bir işlem anestezi ile yapılıyor. Ben çok korkmuştum ama uyanınca çok hafif regl ağrısından bile az ağrım olmuştu iki üç saat sonra kürtaj olmamış gibi iyidim
Hsnsarem-94 Lavis yarın bende kürtaj oluyorum maalesef perişan oldum dünden beri 8 haftalık grbeydim bebrgimin kalbi atmıyor dedi doktor biliyor musunuz eşim bunun sebebini beni sorumlu tutuyor yarın kürtaj olacam ve eşimle bosanmayi düşünüyorum
Lavis Hsnsarem-94 böyle bir adamdan çocuğunuz olmasın zaten hey Allahım giden cana mi acıyacaksiniz kocanizin vefasizligina mi
e_blue_sky_a Lavis yok dönmez üzgünüm kürtaj gerekli olur. Üzülmeyin yeni tertemiz bir sayfa açın yine bir gebelik olacaktır ve sağlıklı olacaktır inşallah
e_blue_sky_a Lavis yani çok oluyor bu tarz şeyler benim de oldu 9.haftada kalbi durdu üzücü malesef…. ama zaman öyle çabuk geçti ki 6ayda yine hamile kaldım şuan bebeğim kucağımda şükür. Allah sana da nasib etsin inşallah. Üzülme
Ebbruc Lavis ben erken doğum yaptım ama oğlumu başka sebeplerden kaybettim, şimdi tekrar hamileyim inşallah buna sağlıkla kavuşurum
eda-ak alparslan21 Kürtaj sonrasi yine hamile kalmıştım onu da 21 haftalık servikal yetmezlikten kaybettim. 1 yıl geçti üzerinden cesaretimi yeni yeni toplayıp tekrar bu ay denemeye başladım. Allah hiçbirimize başka acı göstermesin.
Kubralina12 Lavis onu da hissedersin canım başın döner miden bulanır bir yer olur beli eder hastaneye yetişirsin müdahale ederler. Yada istersen imkanın varsa bir de özele git bugün yarın
Lavis Kubralina12 dün de özele gitmiştim şu an da da geldim doktoru bekliyorum ama baş donmem ve miğde bulantım dün başlamıştı ve belli belirsiz kasik ağrı ve batmalari