Gulyldrm_44 Ahsennesli 35. Haftadan sonra haftalık gel dedi benim doktorum da. Şu an 2.700 gramız. Benim kilom sabit ama bebek bir şekilde kilo alıyor nasıl oluyorsa😂😂
Ahsennesli Gulyldrm_44 valla doktorda çok yoğun artık sona da geldik randevu zor buluyor birde özel he. 36. Haftadan sonra kendi ayarlıyormuş randevu işini bakalım. Normalde dediğiniz doğru haftalık gitmek lazım
Gulyldrm_44 Ahsennesli 36 dan sonrası da normal doğum zamanı. Sancın falan yoksa bir şey olmaz herhalde. Su gelmesi sancı nişan gelmesine dikkat etmek gerekiyor bu ara. Onun dışında sürekli nst ye gir.çık vs durumları olacak sanırım bizim için öyle görünüyor. Yine de acşl durumlarda araya alıyor doktorla görüşürseniz. Ben yoğunluktan etkilenmemek adına yeni doğum yapıp işe başlamış doktoru tercih ettim bir çakallık yaptım orda.
Ahsennesli Gulyldrm_44 aşırı mantıklı yalnız 😅haklısın şuan bi sıkıntı yok numarasını felan var allahtan hemen dönüş yapıyor ondan biraz rahatım herhalde 🤔
Gulyldrm_44 Ahsennesli İletişim halindeysen iyi bir şey olursa hemen çağırır zaten. Boşa muayene ücreti vermemiş olursun😂😂
Esmeray Gulyldrm_44 bende de aynı ben yoğun çalışıyorum günde en az 10 bin adım atıp haftalık 2 bin km yapıyorum. Bende çok yorulduğum için olduğunu düşünmüştüm
Gulyldrm_44 Esmeray iyi haber dinlenince geçiyormuş. İki gün aralıksız dinlenince hafifledi. Yorgunluk etkiliyormuş gerçekten.
Gulyldrm_44 Btlbet Süt de oluşuyor olabilir, üşütmüş de olabilirsiniz. Geçen gün bende de sağ göğüs ucuna ağrı girdi elimi attım ovaladım süt geldi. Korktum geri bıraktım. O ara açtım da yemek yedim hemen. Kısa sürdü ama net bi bilgim yok🤷🏼♀️🤔