Ceed_mom Kbrbydk sağol gerçekten kötü olmuş canım Allah şifa versin 38 39 da falan alacak çünkü sezaryen isteyeceğim o esnada alacak Allah sanada kolaylık versin bir avazda gelsin inşallah kuzucuk 🙏🏻😊
Esrakray @“gozdeee41” normalde o kadar yiyici biri değilim ama konu bebiş olunca hiç sevmediğim şeyleri bile sırf faydalı diye çok yedim 😄 galiba onu da buna alıstirdim gelmek bilmiyor
Nesli46 gozdeee41 39+3 keşke doğurcağım günü bilsem bu kadar strese girmesem ha geldi ha gelcek kaç kilo oldu acaba her gün aklımda aynı şey randevu bulmakta zor 3,5 haftadır göremiyorum🤦🏻♀️
Kaderrdiler 37+1 deyim bebiş 3.300 kilo da bu hafta doğmaz ise eğer seni çok zorlar dedi doktor ne yapıp edip doğurmam lazım önerileriniz varmı hızlı doğum için
Dilaraogzhn Kaderrdiler hurma , ahududu çayı ve ananas Merdiven in çık yerleri ayakları üzerinde silmek Çok ama çok zor bir şey umarım yapabilirsin ben yapamadım
Kbrbydk Ceed_mom insallah canım elbet yazarız çok şükür zor zamanları atlattık🥰darısı kolay dogumlarimiza
aynur_67 37+1 Merhaba kızlar benim de bir haftam kaldı doğuma 38+1′de alınacak İnşallah bir aksilik olmazsa sezeryan olacak şu anda kilomuz 3 200 Çok şükür her şey yolunda inşallah Sağ Salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Elifsekerli Tugcedora ay resmen aynıyız benimde 34’te 35’te sancılarım çıktı yarın 37 oluyoruz bi hafta daha dursada kilo alsa azcık daha. 36’da 2600 demişti doktor minnoş daha çok küçük 🫠
Tugcedora Elifsekerli biz de 37+1 olduk bugün şükür 1hafta daha beklesin 🤭 yarın kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş 36 da 2630 demişti bize de doktorumuz inşallah 3 olur ama zor 2 hafta kalırsa anca 3 ü geçer sanırım
Ygmrtkn gozdeee41 37+3 haftalık gebeyim 33 haftadan beri cok sancım var bugün de yine sancım epey çıktı 1.5 haftadır 1 cm de açıklık var ama ilerlemiyor neler nelerr yaptim ama açılma ilerlemiyor artık takatim de kalmadı yatış veriliyor geri eve yolluyorlar o da ayrı rezillik zaten yarın kan tahlillerine göre karar vercem dedi bakalım ne dicek