Kubra4144 Doktorum geçen hafta sınırda dedi bugün kontrole gittim çok korkuttu ne olur var mı aranızda suyu azalan kızlar ya perşembe yeniden çağırdı çok korkuyorum ne yapmam gerekiyor daha erken değil mi 😞😞
Busraa23 Kubra4144 benim 19 haftadan beri sınırda şuan 36+ 4 olduk havuç suyu Deveci armutu ve 4 litre su içtim böylelikle bu zamana kadar geldik çok şükür haftaniz küçük değil korkmayın
Gizm6 Kubra4144 ilk gebeligimde 32.haftada suyum azalmıstı ve sıkı takiple 37 olduğum gün sezeryanla doğum yaptım o arada hergun taze havuc suyu içmiştim arttığını soyleyemem ama sınırda kalmıştı enazından birde protein ağırlıklı beslenme tavsiye etmişti doktorum.cok şükür sağlıkla doğdu oğlum insallah sizde sağlıkla kucaklarsınız😊
Kubra4144 Busraa23 ya çok teşekkür ederim havuç suyunu duydum aslında çokta su içiyorum ama demek ki yeterli gelmedi birden deyince panik oldum haliyle 😓
Kubra4144 Neslihankrhmt evet ama beklemiyordum birden söyleyince umarım sağlıkla gelir küveze girer diye korkuyorum 😕
Kubra4144 SedaNur76 çok teşekkür ederim umarım sağlıkla gelir ya ♥️ kuveze falan girdi mi oğlunuz kaç kg doğmuştu
Busraa23 Kubra4144 haklısın sana tavsiyem havuç suyu mutlaka içmeye çalış ben faydasını gördüm inşallah sende faydasını görürsün canım
SedaNur76 Kubra4144 Hayır canım girmedi 1 saat sonra yanıma getirdiler 2700 garm doğdu şimdi 4 yaşında 🧿😃🥰
Kubra4144 SedaNur76 SedaNur76 ooo maşallah ne güzel darısı başıma bakalım yarın karar verecek doktorum bol bol su içiyorum 🥰
Kubra4144 Busraa23 file markette buldum havuç suyunu ordan aldım organik bakalım dünden beri içiyorum umarım işe yarar çok teşekkür ederim ♥️🌸
Kubra4144 Gizm6 bende iki günde bir gidiyorum doktora 😓 yarın gene gideceğim ilk başta baya korktum sonra takip edelim dedi 😕 umarım bir iki hafta daha beklerim ya çalışıyorum birde daha cuma günü çıkacağım işten 🥲
Caglab Kubra4144 artık size su havuç suyu vs pek etki etmez.pek size bağlı değil artık. Benim de azdı ve 36+0da doğuma aldılar,1 damla su çıkmadığını söyledi doktorum.korkmayın bir şey kalmamış doğuma. Ama beni son 1 ay yatırmıştı doktorum.siz de bol bol dinlenin.
Caglab Kubra4144 yok evde yatmıştım.sadece tuvalete kalkıyordum.bir de kan sulandırıcı iğne vermişti.