Mommy24 Kızlar 36 haftayı tamaladık🥰. Bebişin gelişine az kaldı. Doğum belirtileriniz neler olmuşdu? Birden mi başlamışdı yoksa kısa kısa mesajlar vrerekmi. Tecrübelerinizi yazın🤓
Youngmotherr Mommy24 gece tam uykuya dalacakken pıt suyum gelmişti o gün uyuyamadım da 🥲 üzerinden 9 ay geçti hala uyuyamadım uyutun benii 😂😂
Yaprakdokumuseverr Mommy24 İlkinde nişanım gelmişti gece de uykuda birden suyum gelmişti. Şimdi nasıl olucak merak ediyorum. İlk sancı gelse harika olurrrr
Mommy24 Youngmotherr ya ağrsız sancısız pat diye. İnsan hazırlıksız yakalanıyo rn kötüsü o galiba😂 önceden mesaj verse de duş alsak😂
Mommy24 Youngmotherr kaçıncı haftada? 36 tamamladık her an gele bilir hissiyatı var bende. O yüzden bir küçük ağrıda acaba geliyormu hisiyatına kapılıyorum😭
Youngmotherr Mommy24 evet bide benim şansıma o gün sular kesikti 🥹40+3de doğurdum erken doğum riskim vardı
Mommy24 Yaprakdokumuseverr sancı gelir gelmez koşturak hastaneye gitmeye gerek yok dimi artışı bekliyoruz. İlk gebeliğim nasıl olucak nasıl başlayacak diye düşünüyorum tecrübesizim bu konuda🥲