Hey_makaron Kızlar kisaliga ne iyi gelir bugün detaylidan çıktım , servikal kısalık var dedi. İlk doğumum zaten erken dogumdu. Bu bebeğim bari zamanında doğsun istiyorum🙏 progestan verdi doğumakadar kullancakmisim bide magnesyum
Mery6619 Hey_makaron kac mm aceba. Bol bol dinlen duşta kısa dur ılık suyla duş al ev işi yapma bol su iç enfeksiyona dikkat et
GiGi1 Hey_makaron sadece bolca dinlenecek kendinizi yormayacak ve progestan fitili kullanacaksınız. 32de başlamıştı benim 39a kdr bu şekilde gittik çok şükür sıkıntı yaşamadım 🙏🏽
Betkarakaya Hey_makaron öncelikle geçmiş olsun uzunluk raporda kaç mm? Haftanız henüz erken başka bir dra görünüp serklaj yaptırabilirsiniz maalesef bu sebepten benim ilk gebeliğimde kaybım var şuan serklajlıyım 25. Haftadayız çok şükür, sizde geç olmadan farklı bir dr ile görüsün bence maalesef ihmale gelmiyor bu durum🙏🏼
Firdevsk66 Fitili düzenli kullan dinlen sürekli sıcak suyla banyo yapma ağır iş yapma ve doktorun serklaj onerirse direk yaptır
Hey_makaron Firdevsk66 serklaj falan onermedi :( sadece 32. Haftada tekrar gel bu bölüme dedi o kadar bide dediğim ilaçları verdi
Mery6619 Hey_makaron farklı bi dra daha gitseniz daha iyi olur aslında benimde hunilesme vardı 2.gebeligimde Progestan +iğne kullandım hep yattım bu dahaki gebeliginde serklaj gerekebilir dedi 14haftqlik olduk 2haftada kontrole gidip ölçüm yapiliyo
lemansu_ GiGi1 Merhabalar bende 31.haftadan beri riskle birlikteyim şuan 34+5 deyim . Sizin haftalık servikal uzunluklarınız nelerdi ? Keşke bizde 37 yi görebilsek doktorum 36 yı dolduracağımıza ihtimal vermiyorum pek dedi .
Hey_makaron Mery6619 vala duaunmuyo değilim, başka bı doktora gitsemmi acaba diye. Ya bilmiyorum ki kafamda karsissin istemiyorum valla napcagimi şaşırdım korkuyorum sadece
Mery6619 Hey_makaron perinatoloji ye giderseniz daha iyi olur tam bölümü aslında. Alttan ölçüm daha doğru oluyor. Bi agriniz falan oluyo mu
Nuraaaay11 Hey_makaron ilk doğumun erken olduysa kesinlikle serklaj olmalısın bende ilk doğumumu erken doğum olarak yaptım bebegımı kaybettim Şuan 2. Gebelikteyim 12. Haftada serklaj denildi kesin olarak başka doktora gözükmeni tavsiye ediyorum
GiGi1 lemansu_ benim doktorumda öyle diyordu hatta 36 yı görürsek iyi diyordu çok şükür 39’da doğum yaptım hiç korkmayın sadece fitili kullanın ve bolca dinlenin yeter🙏🏽