umena Oğluma kıyafet alırken eğlendiğimi sanıyormuşum meğer xjdjdjdjd kız bebek alışverişi müthiş bisiymis 💖
ezell34 umena benim ikinci erkek yolda biz napalım bacım bayılıyorum kız çocuk kıyafetlerine ama nasip değilmiş 🥰
Sermec27 ezell34 valla bende aynıyım üçüncü oğluma hamileyim her hamilelikte belki kız olur diye kız kıyafetlerine hevesle bakıyorum ama yok yine erkek yine erkek 😁
annelik_4 umena bende oğlum için mağazaya girdiğimde hep kız kıyafetleri carpiyodu gözüme süslü püslü falan😂ama pasamada çok güzel şeyler aldım giydirmek nasip olsun inşallah 🥲
Betulozgur Ayy çok tatlı şeyler var gerçekten bende kızıma alışverişe başlayacağım biraz bişeyler bakmaya başladım ama herşeyi almak istiyor insan o kadar tatlılar ki🥹🩷🩷
Merve_31 umena eveettt gerçekten harikaa yaa benim de kız bebiş öncesinde 3 erkek yeğenim olmuştu art arda şimdi kız olunca aşkla aliyoruuzz 🤭🤭
Sermec27 ezell34 2 gelinim olacak Allah nasıp ederse ilk oğlum cennette nasip böyleymiş inşallah hayırlı evlatlar olurlar hayırlı gelinler karşımıza çıkar inşallah 🤲🥰
Betulozgur umena kesinlikle hem ne alıcağım konusunda kararsız kalıyorum hem herşeyi almak istiyorum seçim yapmak çok zor🥹🥹🌺