hanifeq Üstünde durum fetal eko çektirin İstanbuldaysaniz m.akif kalp damar Kanunî Sultan Süleyman ve çapa tıp fakültesi ilgileniyor
esolinaaaaa hanifeq yarın randevum var canım sabah fetal eko için inşallah yanılma payı vardır doktorun çok dua ediyorum
hanifeq esolinaaaaa detaylıda çıktıysa yanılma payı yoktur yinede içinizi ferah tutun genetik bir hastalık yoksa amelyatla duzelebilir bziimde sağ aortik ark var akciğere giden damar ters oluşmuş çapada takip ediliyoruz sen hangi hastaneye gidicetin
esolinaaaaa Sinemyiss ciddi misinnnn o kadar rahatlattın ki içimi canım bende inanıyorum temiz çıkacağına yarın hayırlı haberler olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sinemyiss esolinaaaaa inşallah canım için rahat olsun.yinede baktırmak bizim içimizi rahatlatıyor ama çok şükür temiz çıktı.senin içinde hayırlısını diliyorum 🙏
esolinaaaaa hanifeq rabbim şifa versin canım medicalpark Pendik canım ama ben çok duydum burdan da okudum detaylı da neler neler deniliyor yanılıyorlar
hanifeq esolinaaaaa teşekkür ederim 🥰 inşallah öyledir. Amniyosentez vs isteyebilirler iyi bir yerde yaptır düşünürsen
esolinaaaaa hanifeq gittimcanım çapaya heyete çağırdı randevu ayarladı amniyosentez yapılacak sanırım korkuyorum ama 😔