Gg5348 Kızlar günde bir türk kahvesi veya az kahveli latte falan içiyorum çok mu sizce sizler içiyor musunuz 🤗
Gzmmgzmm Gg5348 valla ben günde iki tane türk kahvesi içiyorum daha da azaltamıyorum hep bir diyolar ama
aysegul1122 Gg5348 doktorum da diyetisyenim de günlük 1 kahve ya da 2-3 bardak çay kafein sınırımızı aşmaz dediler. Ben 1 sade Türk kahvesi içiyorum genelde. Ofiste 5 kahvesiz olmuyor valla 😅
Gg5348 Gzmmgzmm ya başlarda mide bulantısından hiç istemiyordu ama artık arıyorum bir veya iki bardak çay da içiyorum kahvaltı da falan inşallah bir zararı olmuyordur
Gzmmgzmm Gg5348 olmaz olmaz inşallah:)) severek yaptıgımız hıcbıseyın ınsallah zarar yok ben sabah ıcıyorum bı de akşamı iple cekıyorum kahve sıgara ıccem dıye
Gg5348 Gzmmgzmm ayy afiyet olsun sigarayı hamile kaldığımda bıraktım ama emzirmeyi bitiripte yakacağım ilk sigaranın hayalini kuruyorum 😂
Gg5348 Gzmmgzmm olsun eğer bırakamıyorsan o stres bebeğe daha çok zarar veriyormuş ben bulantıyla falan da biraz daha rahat bıraktım
Gg5348 aysegul1122 ay afiyet olsun öyle ben bir de hamilelikten önce günde 3-4 kahveden aşağı içmezdim şimdi o kadar çok zorluyor ki🙈