Limon1919 cok gecmis olsun. Allah şifa versin. Insallah sorunsuz,rahat bir ameliyat sureciniz olur.
Siz ve baska bir hanimefendi daha işe yaradigindan bahsetmis. Dün vaktim olmadi daha giremedim siteye. Simdi sizlerin yorumlarini okuyunca icim rahatladi. En kisa zamanda arastirip bende baslamak istiyorum insallah. Bir deneyeyim en azindan. Bugune kadar belki de bosuna erteledim.
Sizce yazdan sonra baslamak daha mi iyi olur? Gunes lekesi vs olabilir mi yazin? Sonbaharda baslamak daha mi iyi olur? Bir de doktor kliniginde yaptirdiniz galiba. Guzellik merkezi yerine boyle yerler daha guvenli sanirim. Dermotologa mi sordunuz sureci,seanslari falan? Hangi lazer kullanildi size? Bir suru lazer ismi söylüyorlar. Cok soru sordum kusura bakmayi ama bu kıl yogunlugundan fazlasiya biktim gercekten. Psikolojik olarakta cok etkiledi beni yıllardır. Agladigim,bazen almayi biraktigim da oldu. Surekli kokten alip acisini çekmekte ayri bir dert bilirsiniz ki.
Hangi lazer etkili tam bilemiyorum,kafamda belki 4-5 yildir var ama kistten dolayi işe yaramazsa endisesinden gidemedim belki simdiye azalir biterdi ön yargili davrandim belki de. Bir de kisiden mi kaynakli,yapan yerden,lazer tipinden mi kaynakli bilmiyorum ama daha da cogaltti diyenleri de okudum nette.
Bir de lazerde jilet kullanılıyor galiba. Ben çoğalmasın diye vuramazken lazerde buna yonlendirilmesini cozemiyorum.
Bende evde lazer mi yapsam diye de dusundum,işe yarar belki,daha hijyenik olur diye ama ilk profesyonel yaptirmak daha mi iyi bilemiyorum ki. Ev cihazlari uyutuyor bitirmiyor diyorlar. Bahsettiginiz cihazi son zamanlarda arastirdim az para da degil. O parayi disarda lazere vermek daha mi mantikli olur bilemiyorum Bizim gibi kisti olanlara ilk basta profesyonel yaptirmak daha mi iyi olur acaba? Sizin de deneyiminiz bu yönde olmus. Belki bu sekilde ilerlemek daha iyidir.