Yardimci olursaniz,yorum yaparsaniz cok sevinirim. Benim icin caresiz oldugum bir konu cunku. Çikolata kistim var. Bu surecte tuylenmem arttı yuz dahil tüm vücutta. Var olan tüyler kalınlaştı. Haliyle cozum arıyorum.
Kist oldugu icin surekli bir hormon dalgalanması var vucutta. Bu da lazerin etkisini belki azaltiyordur diye başlayamiyorum.
Internette tedavi edilirse,tedavi sirasinda ya da sonrasinda lazere baslanabilir gibi seyler yazıyor. Ama tedaviden sonra ne olacak? Surekli ilac mi kullanalim killar çıkmasın diye?
Hastaligi ilk ogrendigim 2-3 yil boyunca dogum konrol hapı ve visanne kullandim zaten. Doktorum artik yoruldun biraz ara verelim dedigi icin biraktik.
Sonra zamanla killarda cogalma ve kalinlasma gordum. Lazerden sonra da böyle olursa diye korkuyorum. Hem zamanim,hem param gidecek cunku.
Zaten bu hastaligin psikolojisi her açidan cok zor. Simdi umut bagladigim lazer gibi yontemlerde işe yaramazsa üzülürüm ve gercekten benim gibilerin işi cok zor.
Cikolata kisti olup,tedavi sureci olmasa da,ilac kullanmadan falan sonuc alan var mi lazerden?
Kist olmasina ragmen azalma yaşayan ya da neredeyse kıllarin bitmesini sağlayabiliyor mu? Lazere gidip il kbaslarda sonuc alsada zamanla sonradan cikma yaşayan var mı kistten dolayi?