Suhammeh Yeni hamile olduğunu öğrenenler neler yapıyorsunuz kimlerle paylaştınız ya da daha paylaşmadınız mı benim gibi. 😳😊 ne zaman ilk dr kontrolüne gidiceksiniz son adet tarihime göre 4+2 hafta lık 🤰
Suhammeh Sedamurat MaşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ilk randevularınız ne zaman oldu ben hemen gitmek istemiyorum ama 2. Gebeliğimde düşük yaşadım bu yüzden kimseye demeden biraz saklamak istiyorum 3. Gebeliğim bun
Sedamurat Ben 31 aralıkta 2. Randevuma gittim bence hemen gitmelisin canım çünkü 15 günde bir çağırıyo ilk 3 ay da inşallah hiçbir sıkıntı yoktur 🙏🏻😍
Suhammeh Sedamurat amiiin İnşaAllah benim son adet tarihim 7 Aralık bakalım İnşaAllah sorunsuz. İr şekilde kucağımıza alırız Bebişllerimizi
Suhammeh Sedamurat benim 3, gebeliğim 2. Gebeliğimde süşğk yaptım ama inanin her gebelikte ayrı ve güZel heyecan oluyor 🙏🤰😇😇
Sedamurat Suhammeh tabikide öyledir 🥰🥰allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bir an önce doğurmak istiyorum 😁🥰🥰😍inşallah çabuk geçer 🤣👶
Gamzekaba 4+4 üm ve ilk gebeliğim eşimle doktor asistanı bir arkadaşım biliyor 🤗 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .
Suhammeh Sedamurat hahaha geçer canım Allah’ın izniyle tadını çıkar hamileliğin de tabi kolay ve rahat geçerse 😊😇😇