Nesegull Kızlar ben randevu aldım ultrasona girdiğimde 22 haftalık olacağım sizce 23 24 filan bekleyeyim mi 24 haftaya kadar mı giriliyor yoksa hamileliğin son zamanlarına kadar giriliyor mu sizce
Damlaozzz Nesegull 22 Haftalıkken girdim 24e kadar giriliyor diye biliyorum. Ben zor randevu bulmuştum 22. haftaya denk gelince gittim
Nesegull Babyycutee haftaya randevu aldım bı yoğunlukta yoktu fiyatı 2bin dediler tek seferlik vericez mecbur
Damlaozzz Nesegull Devlette olmadım canım ama devlette de kadın doğuma randevu alınıyormuş oradanda yeşil alan açtırıp perinatoloji bölümüne randevu alıyormuşsun buradaki bir arkadaş söylemişti
Babyycutee Nesegull evet öyle ama yapacak bişey yok artık herkes o kadar pahalı ki 18 . Haftamdan itibaren hergün devletten randevu baktım 24 e kadar bulamadım son çare artık özele gittim yine
Esoss22 Haftaya giricem bende 21 haftalik olucaz. Doktorum herseyin belli olmasi icin 21.haftayi bekle demisti
Lovely77 Nesegull benimde bu ayın 28 de 22. Haftama denk geliyor rdv bulunmuyor yani cok zor olan rdv de bazen iptal edilebiliyor o yüzden bence riske atma. Doktorum bana 2 hafta içinde git demisti bunu söylediğinde 20 haftaliktim