aycicegi22 Transferin 9. Günü 19 çıktı 11.günü 29 çıktı 13. Gün tekrar vereceğim kan ama başına gelen var mı kimyasal mı dış gebelik mi?
Duygu_52 aycicegi22 Benimde betam değişik yükseliyor doktor baktı kese gördü ama betam düzenli yükselmiyor doktor 2 günde bir çağırıyor doktorlarda anlamadı kese var ama iki katına çıkmıyor hiç
Smbemdy aycicegi22 pardon ben yanlis hesap yaptim en az yuzde altmis artmasi yeterli deniyor ama bence 3. Verecegin kan daha belirleyici olacak sanirim ..
aycicegi22 Duygu_52 benim çok düşük değer olunca kese de yoktur internetten gördüm %60ın altında yükseliyosa dış gebeliktir diye yazıyordu🥺
eedahadahanasilsiniz aycicegi22 dış gebelikte değer normal gebelikte gibi yükselir yukselir, ama kese gorme zamanı gelince rahimde kese görülmez. İnşallah değildir saglikla illerler ama kimyasal olabilir
aycicegi22 eedahadahanasilsiniz yani bu dış gebelik yüzünden kimyasal bile daha iyi diyecek hale geldim
eedahadahanasilsiniz aycicegi22 evet haklısınız. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım dış gebelik mi değil mi süreci gerçekten çok stresliydi. Emin olmamakla beraber 5.gun embriuosunda dış gebelik riski yok diye biliyorum, embriyo direk Rahime bırakıldığı icin