Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum ilk gebeliğimde böyle şeylerle karşılaşmadım o yüzden size sormak istiyorum sizde de böyle bir durum oluyor mu diye.
Öncelikle sağlık ocağındaki aile hekimimizin hemşiresi tanıdık, ilk geldiğimizden beri dikkatimi çekti çok işgüzar mesela çocuğun aşısı var yapıyor diyelim aradan 2 gün geçiyor kafa ölçüsünü alacam gelin 3 gün geçiyor saçma sapan bisey neyse o zaman çok umursamadım da şu gebelikte hormon olarak da, kendimi de tasiyamiyorum zorlanıyorum, izlem yapacakmış 1 gün önce doktora da gittim biliyor söyledim, gittim uzak biraz yürüdüm çok zorlanıyorum haliyle sadece soru sordu gittim. Yani tanıdık olmasa derdim bisey, kalp kırmak istemedim neyse 2 gün geçti 2 buçuk yaşındaki kızımın boy kilo kafa çevresi için çağırdı, 2 gün daha geçti doğuma 10 gün var peşpeşe arıyorlar dedim noluyor, ilaç kullanıyormuyum diye aramış, parça parça iş yapıyor her gün eşimi görüyor benle etmediği muhabbeti eşimle ediyor, zorlanıyorum ağırlaştım biliyor sor eşime söylesin acelesi de yok yani, normal zamanda aramızda 2 adım mesafe varken görmezlikten geliyor görüşmediğim bazı kişiler var burda onlarla yakın dedikodumu yaptığını da duydum hiçbir şey demedim umursamadım inada mı yapıyor anlamadım size de böyle sürekli arayıp ilaç vs soruyor mu sağlık ocağı cidden çok bunaldım o kadar çok arıyor ki bende sinirliyim yani sabretmeye çalışıyorum da kocam beni o kadar aramıyo. Kısaca anlattım.