Zehrftma Kızlar günlük ped kullanmama rağmen iç çamaşırımı sürekli değiştiriyorum akıntım çok oluyor ama su gibi yani bide bazen aniden altına kaçırmışsın gibi his oluyor bi bakıyorum akıntı gelmiş bildiğiniz su yani buda belirtimidir çünkü başka belirtim yok hafif bel ağrısı dışında
Ebruyi Zehrftma valla reglime 4 gün kaldı bende su gibi akıntı değilde normal akıntı var birde belim regli olcak gibi ağrıyor bazen sol kasığım ağrı yapıyor başkada bir şey yok
Peeriii Zehrftma benimde öyle canım dün hastene ye gittim hiç bşyim yoktu doktorum normal olabilir dedi korktun bayağı bende başta ama korkulacak bşy değil
Damyavuz Zehrftma kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu. Bana da öyle oldu pantolonuma kadar ıslanıyordum. Lökositler ++++ idi
Zehrftma Ebruyi al benden de okadar her ay sürekli bişeyleri belirti olarak görürdüm ama bu ay hiçbişi yok klomen kullandım zaten bakalım aslında takvime göre 4 günüm var ama bazen bir gün erken veya geç olabiliyor o yüzden beklemedeyim
kindacute bende regl gecikmesinden sonra dediğiniz gibi akıntı yaşadım, senin normalde regle yakın yaşadığın akıntılardan farklıysa gebelik belirtisi olarak değerlendirilebilir
Zehrftma kindacute reglime 4-5 gün var yani normalde hep akıntım olur ama sanki bu ay biraz fazla sulu iç çanaşırım hep ıslak namaz kılıyorum mecbur sürekli değiştiriyorum çiş gibi afedersniz
Zehrftma Peeriii aslında korktuğumdan değil tam tersi umarım belirtidir diyorum her ay belirti belirti deyip adet oluyorum bu ay sanki fazla gibi geldi akıntım inşallah belirtidir ☺️
Peeriii Zehrftma haa pardon ben seni hamile sandım bebeğin suyu mu gidiyo diye tedirgin oldun sandım kusura bakma inşalah belirtidir canım🤗
Peeriii Zehrftma başlarda benimde yoğun akıntıyla başladı beyaz krem gibiydi kasıklarımda da sık sık ağrı giriyordu ağrı şikayetiyle gittim hasteneye hatta kan tahlilime bakıp gebesin dediler çok şaşırdım:)
Zehrftma Peeriii ayyy inşallah ya şuan inanılmaz bel ağrım var birde karnımın sol tarafı ağrıyor doktor yumurtan solda demişti bnde acaba tuttumu diye düşünüyorum yani sol tarafım ağrıyor dizime kadar
_moom Benimde akıntım var bu ay ve adetim gecikti ayırı bel ağrısı var aded olacakmışım gibi değildi erken gebelik testi yaptım silik çıktı kan verdim bugun negatif cıktı anlamadım ne alaka hala adet olmadım
Nehirrrnill Zehrftma ay hayırlı olsun şuan bende de aynı durum var sol tarafımda bir ağrı ve doktorum soldan yumurtlayacaksın demişti yani gebelik ordan başlicak demişti reglide olmadım umatıö bende hamileyimdir sizide tebrik ederim🙏🏼🥰
Zehrftma Peeriii şuan öyle görünüyor acildeki doktor 4 gün sonra tekrar kan ver dedi ayrıca bugün çok başım döndü eşim ısrar etti tansiyon falandır diye işte kan verdim sonuç bu🥰
Ebuses Canım hayırlı olsun bende senle aynı belirtileri yaşıyorum yarın adet günüm bakalım ne olacak sonuç 🥰 başka belirtilerin var mıydı
Zehrftma Ebuses teşekkür ederim size tavsiyem ben sekiz aydır deniyorum olmuyordu ilk bi iki ay test yaptım silik çıkıyordu sonra adet oluyordum ondan sonra söz verdim kendime test almadım hiç adetimin belirgin bi şekilde gecikmesini bekledim gerçi benimki çok gecikmedi 😅eşim biraz evham yaptı dün başım döndü yere düştüm falan ondan acile gittim yoksa bi hafta falan bekliycektim başka türlü çok stresli oluyor 😏