Brcun56 Kızlar 4+3 haftalık hamileyim. Daha önce bir düşüğüm oldu. Pıhtılaşma testi yapıldı PAI 4G/4G yani homozigot çıktı. Ben gibi aynı geninde pıhtılaşma olan var mı? Var ise ne zaman kan sulandırıcı iğne ve/veya hap a başladınız?
Momofelisa Brcun56 aynı gen mi bilmiyorum ama bende de bir homozigot bir heterozigot farklılaşma var. Hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı başladım ben. Hatta benim tüp bebek, daha pozitif sonucu almadan önce başlattı doktorum
YesimAykut Brcun56 bende de faktör 5 leiden heterozigot var, pai 4g\4g var, mthfr heterozigot var hemen başladım 4000 mg oksapar
Brcun56 Bu süreçte kanım sıvılansın diye her gün limon suyunu sıkıp içiyorum bir de üç dört diş sarımsak yiyorum
endlesslove1 YesimAykut merhaba canım benim de bu genlerimde bozukluk var özellikle faktör v lieden heterezigot homozigot da var sen sağlıklı kucağına aldın mı
Mrvylmz38 Bende homozigot şuna 8haftalık hamileyim öğrendiğim anda başladım sabah akşam oksopar ve coraspirin kullanıyorum
Brcun56 Mrvylmz38 ne zaman başladın canım hap ve iğneye? Kalp atışını duyunca mı? Bir de kaçıncı hafta başladın tahminen
Mrvylmz38 Ben hamile olduğumu öğrendim direk iğne kullandım sabah doktora gittim oda iyi ki vurulmuşsun dedi oda coraspirine başlattı öğrendiğim an başladım şimdi günde 2 iğne ve coraspirin kullanıyorum
yuksell07 YesimAykut ben antlqyadayim ilçede delvet hastabesine geliyorum mecbur durumumu anlattim ama iğne yazmam dedi kalp atışını duymadan dedi
YesimAykut yuksell07 bana önceden iğne yazdı raporsuz, kalp atışı duyulunca rapor yazarım dedi ben ödünç aldım eczaneden, sonra kalp atışı duyulunca raporla aldım iğneyi
Zeynepkrkytlli Brcun56 benimki neydi hatırlamıyorum ama ilaca hemen baslamalisin Biz geç fark ettik yürüyemiyorum iğne 1 haftada anca etki etmişti hep enekledim ayagimi surudum