huzur- Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakası özel hastane önerisi doğum ve muayene ücret bilgilerini paylaşabilir misiniz
Senaakif huzur- esenler medipol hastanesıne gıdıyorum Ayten olguna 90 tl muayene Doğum ne kadar bılmıyorum
Kizimveoglumm huzur- İstanbul bağcılarda medilife hastanesi ben oraya gidiyorum muayene ücreti 40 tl doğum ücreti 650 tldi güzel hastane ilgi alaka güzel
Mom_O huzur- beylikdüzü kolan muayene 95 normal doğum 1700 mesai saati dışında doğurcak plursan ve doktorunu istersen +500 lira,epidural istersende +500.Brylikdüzü medihaus muayene 45 doğum 700.yine beylikdüzğ mediplus doğum 600 imiş
Senaakif huzur- ınstgramdan takıp edip bakabılırsın yrd doc doktor Ayten hanım çok tatlı kıbar şakacı çok sevıyorum onerırım
Kizimveoglumm huzur- Ayşe köşe benim doktorum iki doktor daha var biri mete erkek biride yeşim işleğen
HilalCetinDemirta Ben kızımı İstanbul Şafak’ta Doğum yapmıştım çok memnun kalmıştım 5 sene önce şimdi esenler avicennaya sercin orduya gidiyorum çok memnunum doktorumdan