Sendenbanakalan Kızlar evlendiginiz ilk ay icerisinde kanama kac gün sürdü? birde karın bölgesinde farklı bi septom hisstiniz mi ne biliyim şişlik kasık ağrısı vs hamilelik belirtisi ama degil gibi diyim:))
Kb4576 Sendenbanakalan ilk ilişkimizde bide ikinci üçüncü ilişkide oldu ara ara iç çamaşırıma damla damla geliyordu 1 haftaya kadar sonra tamamen kayboldu ama bahsettiğim kanama çok fazla bir kanama değil minik minik ilişki sonrası iç çamaşırımda görüyordum sadece sonrası hiç olmadı
Aysegul166 Sendenbanakalan evlendikten sonra regli olamadım malesef 😂 olucam diye sancı çekerken hamile olduuumu öğrendim
momofmychildren Sendenbanakalan sadece ilk cinsel ilişkide kanamam oldu sonrasında olmadı ama olacak diye kendimi çok kasmistim 😂 Karın kasık ağrısı doğal olarak olmuştu ama sonrasında geçti
Lalemmm12 Sendenbanakalan ilk geceyi soruyorsunuz sanırım 🤔 ilk gece tek kanamam olmuştu sonrasında leke gelenlerde varmış ama bende gelmedi ama özel bölgem cok şişmişti 2 ve 3 günlerde evet kasıklarım ağrıyordu garip bir ağrıydı şişmiştim de biraz sonra geçti zaten
Kb4576 Sendenbanakalan kasıklarım tabiki ağrıdı doğal olarak ilk ilişkim olunca 🤭 ama sonrasında geçti tabiki
Sendenbanakalan Kb4576 yok onu demiyorum misal bnm 1 ay olucak evleneli şuan agrım var kasıkta şişlik var sag tarfta bi acayiplik degşik tepkimeye girdim dedim paylaşım yapıyım herkezdemi oldu böyle yoksa bendemi anormallik var :)
Acelyapova Benim ilk gün cok afedersiniz altima iser gibi havaya kalktigimda inanilmaz bir kan boşaldi yerleri viledayla silmek zorunda kalmistim :( ama o an boşalan kandan sonra hic kanama gelmedi diger gunlerde. Kasık agrisida ilk 2 gun oldu sonrasinda geçti
Sendenbanakalan Acelyapova dogrudur benimde 1 ay olucak evleneli acayip kasık bel ağrısı akıntı var karın alt bölgemde şişlik var hamilelik yok cünkü regl oldum sizce nedendir ben pek anlayamadım
Acelyapova Sendenbanakalan enfeksiyonun olabilir canim iliskide kendini kasmamaya calis ve on hazirliginizj uzun tutmaya calisin mumkunse ve sık iliskiden kacın agrin vatsa dinlendir canım kendini elinden geldigince eger devam ederse bi kadin doguma git enfeksiyondur muhtemelen
Zeyno800 Sendenbanakalan benim ilk gün zordu kan çok minik gelmişti Ama alışana kadar 3 ay geçti aradn ilişkiye
Sendenbanakalan momofmychildren benm 1 ay oldu evleneli kasık bel agrım akıntım var şişlik var sag alt bölgemde nedense
Sendenbanakalan Lalemmm12 bnde de böyle olmuştu 1 ay oldu evleneli bel kasık agrım var ndense rgli imde biteli 1 hafta oldu anlamsız geliyor banada
momofmychildren Sendenbanakalan şişlik ve ağrı varsa belki baska bir sorun vardır doktorunuza danışın
Lalemmm12 Sendenbanakalan geçecek ben 3 aya kadar kutu kutu kremler bitirdim 🥹 ağrılarım da çoktu ama işte ilk 3 ay önemli diyorlar soğuk almamaya dikkat edeceksin çorapsız yere basma bi nevi yeni dünyaya gelmiş bebek gibi düşün
Sendenbanakalan momofmychildren hamilelik olurmu acaba diye düşünüyorum:) ama regl oldum sonra diyorum ne alaka hem erken hemde yerleşme olabrmi diye düşünüyorum
yeschef-13 Sendenbanakalan evlendiginiz ilk ay icerisinde kanama kac gün sürdü? Evlendiğiniz diye sorarken ilk cinsel deneyimi mi soruyorsunuz bekaret sonrasını mı yani ?