Ayse-2023 Sizce hangisi sabahlıklı lohusa takımı mı almalıyım yoksa pijama takımı mı daha rahat olur ve ne renk almalıyım cinsiyete göre mi yoksa beyaz mı?
momofmychildren Ayse-2023 ben düğmeli pijama takımı aldım eğer foto çekiminiz yoksa pijama takımi alın bence
Tugcekrc Ayse-2023 Düğmeli pijama takımı özellikle doğum kış olacaksa. Hastane sıcak olmasına rağmen donmuştum. Hatta bu sefer polar almayı düşünüyorum 😅😅
Mercimeek Ayse-2023 ben lohusa takımı aldım ama öyle sabahlıklı felan değildi ince penyeydi emzirme döneminde çok yardımcı oldu bana
Cerentua Ayse-2023 Allah izin verirse yazın doğum yapacağım önü düğmeli pijama aldım bir de yarım düğmeli bir tane de lohusa takımı aldım sabahlıklı bordo renklerinde beyazın kirlenme ve kan olma durumundan korktuğum için fotoğraf çekimi olsa da bordo tercih ettim 🤭
busraacicek Çekim değilse canım önden düğmeli pijama takımı,bir de lohusa takımı oluyor bağlamalı filan çok rahat ettim ben yeni doğum yaptım çekim için olanı da beyaz ve önden düğmeli aldım yine kullanışlı çok ama adetim bitsin diye bekliyorum tekrar giymek için
busraacicek Ayse-2023 takım olanı çekim için aldım işte çekim yapmayacaksan alma bile bence önden düğmeli pijamalar daha iyi yani emzirme sürekli olduğu için daha rahat edersin bi de ben hastanede giymeye uzun babaanne geceliği almıştım göğüs kısmı düğmeli yine çok rahat ettim
Eko93 Ayse-2023 sezaryen olacaksa bence gecelik çok.iyi oluyor. Altina depend kilot giyiyorsun kanamanın vs oluyor indir ckar zorr olmaması adına
Ayse-2023 Eko93 henüz belli değil sezeryan mı olur bilemiyorum ama evet gecelikte o yönden rahat olur
sevalciftci Ayse-2023 bende düğmeli pijama takımı aldım bir takım bide normal alt aldım geniş pijama üstüne tişört falan koycam hava sıcak rahat olsun diye lohusalikla rahat edeceğimi düşünmedim pijama hem lohusalıkta sonrada giyilir diye oule tercih ettim
Hulo2105 Ayse-2023 ağustosta doğumum sıcak olacak zaten 3 tane gecelik aldım 1 i çekim için 2 si normal gündelik. Sezeryan olacağım için giy çıkar zor olur bence o yüzden gecelik en iyisi.