Minikannsi Kızlar 35. Haftadan sonrası nasıl oluyor neler yaşanıyor nefes darlığı mide yanmasi devam ediyor mu yaşadıklarinizi anlatrmsnz
06Canan Minikannsi mide yanması hiç geçmiyor canım iyice ağırlaşıyosun ama bebeğinin gelceğini hissettiğin için yorgunluğunu düşünmüyorsun birde uykusuzluk çok zorluyor ben hiç uyuyamıyodum hayırlı gelsin inşallah
Busus 36 haftaligim rahat uyuyamıyorum sürekli bir şeyler yiyesim var nefes darlığım var hemen yoruluyorum yemek yerken Bi anda uykum geliyo😂
Minikannsi Busus ben 31e girdim aynı şeyleri yaşıyoruz demek 36ya kadar devam edicek bilmem iyi oldu teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişler 🙏🩷
Busus Minikannsi krampların başladı mı bilmiyorum ama günlük muz ve maden suyu içmeni yatarken de kefir içmeni öneririm ben 32 haftadan sonra kramplarla uğraştım magnezyum eksikliğim varmış sağlıkla aliriz inşallah bebeğimizi 💕
Minikannsi Busus 12. Haftadan itibaren magnezyum ilacı kullanıyorum öyle kramplarim falan olmadı daha sabah muz yiyorum akşam maden suyu iciyorum