25.haftadayım çok kötü basur çıktı ve canımı çok yakıyor oturamıyorum yatamıyorum ağrısından ağlıyorum resmen yaşayan çözüm bulan varmı acaba yardımcı olur musunuz 🙏
Basur sorunu😥😥
Kubraa4747 canım eczanede kremleri var bi de sıcak suya oturmak iyi geliyo diyolar
eslemcelk kremini aldım bugün canım birde fitil verdi sağlık ocağı ama canımı çok yakıyor sert bi basur çünkü☹️
Bi su bardağı suya iki yemek kaşığı hakiki zeytinyağı dök . Ve o suyu ya akşam yada sabah iç . Bende aynı şekil çok çektim kremler fayda etmedi ama o su iyi geldi ağrısını sızısını aldı. Bi pamukla yağı o şişliğe de sürebilirsin oda yumusatabilir. Ama hakiki zeytinyağı olsun
Esrali97 deniycem çok teşekkür ederim 🙏
Kubraa4747 çok suya oturma iltihap kapıyor eşim öyle rahatlıyorum diye her gün oturdu daha kötüleşti. Dr suya oturma dedi düzeldi. Lifli gıdalar tüket. Yeşillik bol tüket. Bende de çıkmaya başlamış bebek aşağı indikçe. Kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum
@Kubraa4747 aynı sorun bende de var ama benim lavoboya gıdınce kanıyor sizde de öyle oluyormu 24 haftalık hamileyim hamileliliğimin ilk zamanları çıktı ama kan 1 damla falan oluyordu haftada bir iki kereydi şimdi 5 6 damla birden geliyor ve hergün oluyor 🙄
aysegulalatas kanasa keşke rahatlarım patlar en azından ama yokk bir tane içi kan dolu sert bide o canımı çok yakıyor hiç bişey fayda etmiyor kafayı yicem ☹️☹️
Kubraa4747 Ilk doğumumda ıkınmaktan çıkmıştı. Şimdi 23.haftamdan beri çekiyorum proctolog krem gunde 4 kere ic diş sür canim birde 1 kutu fitil işe yaramıyor, doktor bana kullanabilirsin dedigi icin 2.kutuya basladim. Dışardaki sert memelere en iyi gelen pamugu bolca z.yagi veya kantoron yagina batirip o bolgeye fitil gibi koy ped felan takip yat 3 gune yumusacik olup iceri ittirilebiliyorlar. Ben iceri itiyorum ama her tuvalette yine çıkıyor doktor çaresi yok şimdilik diyor😞
Kubraa4747 merhaba çözüm bulabildiniz mi bende aynı sizin durumunuzdayım ,doktorum fitil verdi ama bi etkisi yok olmadı ya offf 😞
Elifnare93 yok hiç bişey fayda etmedi bana ben günlerce çok çektim oturamadım yatamadım kendiliğinden geçti artık tabi krem ve sarı kantaron yağıda kullandım. Allah yardımcınız olsun çok zor acıdan uzak durun tek tavsiyem ben artık ağzıma bile almıyorum o acılardan sonra ☹️