Whereismybaby Kızlar ben dış gebelik geçirdim. İğneyle sonlandırdılar sonrasında adet oldum bugün ve doktora gittim. Film çekmeyelim belki de hasar yoktur diyor. Ama belkiyle mi devam edeceğiz😥 bunu yaşayan var mı doktorlar çekelim mi diyor çekmeyelim mi
minnosbirkiz Whereismybaby rahim filmi çekilmesi şart olmalı bence 🥲 dış gebelik sonrası 2 defa çektirdim garanti olsun diye
gdaslik Whereismybaby rahim filmi için acele etmeyin ben filmi dış gebelikten 6 ay sonra çektirdim vücut anca toparlıyor. Sonrasında hamile kaldım kızım 5 yaşında.
mrym32 Whereismybaby benim doktorum da daha geçsin 6 7 ay bekleyelim daha sonra cektirmek istersen cektirirsin dedi 7 ayın sonunda hamile kaldım 22+3 olduk simdik
Mom6535 Whereismybaby daha yeni kan verdim bugün 6 gün geciktigim için hatta az sonra bir hafta olucak bakalım sonuca göre var mı yok mu barsa sağlıklı mı dış gebelikmi bilemem hayırlısı neyse o olsun
Mom6535 Whereismybaby daha yeni olduğu için doktor Zatwn korunmamı önerdi bir ay korunduk ikinci ay bıraktık akışına suan hamile değilim ama kalıcagımı düşünüyorum yakın zamanda ❤️🌸
Fatmasedef Bende iki tüpümden geçirdim dış gebelik hep iğneyle sonlandırıldı dr hsg çektir dedi umudum yoktu ama hamileyim çektiremeden hamile kalmışım
Whereismybaby gdaslik yaa ne güzel . Acele etmiyorum da doktor hiç çekmeyelim iki ay deneyin olmazsa çekeriz dedi sizin film sonucunuz nasıl çıkmıştı dogal olarak mı hamile kaldınız
gdaslik Whereismybaby film sonucumda herşey normal çıkmıştı. Hatta doktor dış gebeliğin başına gelmesi tamamen tesadüf tüplerin de açık demişti. Kendiliğinden hamile kaldım şimdi de 31 heftalık hamileyim bu da kendiliğinden plansız korunurken oldu. Ama siz 6 ay bekleyin. Daha tüpteki oluşumu tamamen vücudunuzun yok etmesi ilacın vücuttan atılması zaman alıyor.
Whereismybaby gdaslik ya çok teşekkür ederim cevabın için ben de altı ay korunmayı planlıyorum, doktor üç aydan sonra deneyebilirsiniz dedi ama en sağlıklısı altı aymış. Bir de film çektirip sizin gibi sonucu öğrensem mi yoksa çektirmesem mi çok kararsızım
gdaslik Whereismybaby çektirip emin bir şekilde devam etmek daha mantıklı. Filmden sonra gebe kalmak da kolaylaşıyor hem.
Mom6535 Whereismybaby evet iğne ile sonlandırıldı 100mg hiç acı falan hissetmedim zaten sonra adetle atıldı değer sıfırlandı çok şükür hızlıca
AmineErva Whereismybaby doktor değiştirip çektirin ben dış gebelik geçirdim ve sonrasında tekrar dış gebelik geçirdim o yuzdn rahim filmi cektrmedn bir daha denemeyn ikinci dış gebelikte iç kanama yasadm ve sol tüpüm yırtıldı
Whereismybaby AmineErva yaa çok geçmiş olsun betanız kaça kadar yükseldi ikincide normal gebelik gibi mi gidiyordu