ozgyrs Kızlar selam .. 21 haftalık hamileyim ve belim o kadar çok ağrıyor ki bazen dayanamıyorum yürüyünce, uyuyunca, dönerken bile 😣 doktora sordum olacak bunlar dedi geçiştirdi. Ama daha 5. Ayda böyleyim sonrasında nasıl olurum diye dusunmeden edemiyorum 😔 benim gibi olan var mı?
DeryaOguzhan ozgyrs 23 haftalık hamileyim benim de bir ay önce başladı bel ağrılarım gittikçe de artıyor kalça ve bacaklarıma vuruyor ağrısı 😔 buna bir çaresi olan var mı ?
Semaburak ozgyrs uyurken bacak aranıza yastık koyun ve ağrısada hergün biraz yürüyün o haftalarda kemik genişliyo sanırım bendede çok oluyodu daha sonra biraz daha hafifledi şimdi beniş büyüdüğü için yorulunca ağrıyo ama korkmayın o haftalardaki hafifliyo 🥰
yaseminan ozgyrs plates ve düzenli yürüyüş yapın kış diye yürüyüş fırsatınız olmazs kesinlikle gebelikte haftaya göre plates egzersizleri var onları yapın sizde bebekte rahatlarsınız
Aryam2019 ozgyrs normal Doğum için bel açılırmış Benimde belimden çatır çutur ses geliyor artı ben bide çatı ağrısı yaşıyorum 😩😩
ozgyrs Semaburak calıstıgım için uykusuz işe gidiyorum. Cok zor oldu bu inşallah hafifler daha 4 ay var🥺🥺🥺
Duranb ozgyrs ayni Ben ama senin biraz erken baslamis Ben 37+3um ve su son haftalar nolur cabuk gecsin diorm !! Yataktan sirf bu yuzden kalkmak istemiorm
Srfn11 ozgyrs 17+3 um benimde biraz isleneyim direk belime vuruyo hic agrimamasi icin kipirdamadan yatmamiz gerek oda mumkun deil bin kilo olurum