btlbsr Kayramelisa97 11+5 de söyledi hiç de değişmedi. Sanırım erkekler daha çabuk gösteriyormuş. İkinci gebeliğim 13.hafta şimdiye kadar herhangi bir yorumda bulunulmadı
Haticeakgul Kayramelisa97 15 +6 günlükken net öğrendik kızımızın olacağını ikinci kez kız annesi oluyorum çok güzel bir duygu 🥰
Zeyy_Iboo07 Kayramelisa97 bugun 18 haftalığız gittik sadece tahminde bulunup kız dedi ama emin değiliz galiba ben detaylıda öğrencem 😂 aman sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum ☺️
Essidiey Kayramelisa97 Hafta biraz erken ama cinsiyetini söylememi ister misin diye sordu doktorum. Ben de söyleyin, nasıl olsa değişebiliyormuş şimdiden bir hazırlık yapmayız zaten dedim. Bu zamana kadar sadece bir gebemde değişti onun dışında değiştiğini hiç görmedim dedi. Aa öyle mi tamam söyleyin yine de dedik. Erkek dedi. Bu cumartesi 16. haftam ve randevu aldım bakalım görücez kesin mi değil mi ☺️
Nur1999 Kayramelisa97 cinsiyet partisi yapıcaz dedik doktora 16. Haftada kesin bir şey söylerim daha iyi olur dedi kontrol zamanıdq 17. Haftayı buldu geçe kaldı o yüzden yanılma payı olmasın diye