Kayramelisa97 İlk bebeğimi 16 haftalıkken öğrendm aslında 12 haftalıkken ultrasonda gördü ama söylemedi hiç bişe net 16 haftallıkken söyledi Yeni bebeğim 11 haftalık yarın kontrole gideceğim İnşallah iyidir bebeğim İlk bebeğim erkek
Betulss Kayramelisa97 ben ilk kızımda 20.haftaya kadar öğrenememiştim asla göstermediği için. 2.kızımda 14, simdiki gebeliğimde 12.haftada kız olduğunu öğrendim 😊
_ozlmm Kayramelisa97 İlk gebeliğimde 16haftalık öğrendim doktorum öncesinde söylemedi yanılma payı yüksek diye 😂 ikinci gebeliğimde de aynı doktoruma gittim onda da kontrol haftam 15+5 e denk geldi o zaman kendini gösterdi ve öğrendik
Dilek_04 Kayramelisa97 12. Haftadan 17. Haftaya kadar 1 defa özele 3 defa devlete gittim söylemediler en son 17. Haftalıkken söylediler
Beyazperde MLKYB bu ikili test nasıl bişey ya bana kendi doktorum 2 dk baktı ekstra başkasına gitmene gerek yok boşa para verme dedi ama cinsiyet için net bişey diyemem dedi. Bakıyorum çoğu kişi ikili testte öğrenmiş bana mı böyle denk geliyo acaba
Minikannsi Kayramelisa97 12. Haftada özeldeki doktorum kız dedi devlette ki 13. Haftada erkek dedi 16. Haftada kız dedi 31. Haftadayiz kız olucak İnşallah 🩷🙏
Babymom07 Kayramelisa97 ben 13. Haftada öğrenmiştim doktor yine kesin söylemiyim daha netleşmemiş oluyor demişti ama değişmedi 💕
Dertsizgeliin Kayramelisa97 13.hafta da %70 erkek gibi dedi 20.hafta da başka doktor kız dedi 😊 haftaya detaylı ultrasona gireceğim onda netleşir artık 😊