Babyface20 Merhaba sevgili anne ve anne adaylari .. İlk cocugumda sütüm yetersizdir golden goat daha sonra bebelac gold kullandım. Şimdi 29 haftalık hamileyim . Hangi mamayi tercih edeceksiniz? Aklımda aptamil ,sma, hiip var
Bsrrgl Babyface20 ben ilk doğduğunda sma prematüre kullandım şimdi 20 günlük 2800 Gr oldu sma optipro vermeye başlayacağım comfort bulsam onu alacaktım ama hiç bir yerde yok bulması zor. Aptamil in çok şeker içerikli olduğunu okumuştum kendim güvendiğim kimselere de danıştım hiç tavsiye etmediler. Sma ya karar verdim
glycnkrt Babyface20 golden goat bende kullandım bebeğim kustu. sonra evolviaya geçtik. çok iyi. içeriğinde çok şeker yok. yani 2 aylık olduğundan beri kullanıyorum şuan 14 aylık hala içiyor. kilosuda şuan 9350 o kadar mama içmesine şişmesi lazımdı. tabi karar senin 🙂
Mercimeek Babyface20 benim bebeğim gazlı kolik prematüre doktorumuz aptamil prosyneo önerdi çok memnunum ben kuzu
Betul_ela0 Babyface20 Ben ıkı kızımdada aptamil ve sma tercih ettim gayet memnunduk dr onları tavsiye etmişti
Babyface20 Bsrrgl evet haklısınız aptamilin seker içeriği yüksekmiş sma comfort çok zor bulunuyor bende araştırdım
Bsrrgl Babyface20 optipro başladım inşallah iyi gelir. Ama olmazsa da Aptamil yerine başka bakarım daha baya marka var