Soden63 Selam kızlar 15 +4 yim bebegimi hissetmiyorum ilk gebeliğim aranızda hisseden var mı ya da ne zaman hissettiniz hareketleri
Zeeyyss Soden63 19 haftalığım hala hissetmiyorum. Bazen sırt üstü yattığımda pıt pıt damar çeker gibi oluyor ama çok nadir 2 3 defa olmuştur .
14022024 Soden63 daha çok erken ilk hamileliklerde 20. Haftada anca belli ediyor kendini benim şu an ikinci hamileliğim 17 den sonra hafif hafif hissttim şu an 19 giriyoruz daha kendini tam olarak yeni belli diyor
Aylaa123 Soden63 net olarak 20. Haftadan itibaren hissedersiniz suan daha çok küçük hissetmek için bende sizinle aynı haftadayım acele etmeyin 😊
OguzMoms Soden63 İlk hamileligimde 19.haftada bu hamileliğimde 17.haftamda hissettim ilk hamileliklerde 24.haftada bile hisseden oluyomus çok normal yani 🤭
Mavilik Soden63 ilk seyirtiyi 21. Haftada hissettim 29 haftaya girdik daha 2-3 gündür tam anlamıyla tekmeleniyorum, korkma yavrum bazı bebeklerin bence kanı ağır 😂
Zeynepkrkytlli Soden63 en erken 17de hissediliyor o da belli belirsiz Bı hissediyosun 3 5gun bı daha hissetmiyosun Haftamız çok erken